Лого https://uaserial.net

«Стріла» отримає спін-офф про Канарок після фінального 8 сезону

0
1 072

Продовження серіалу «Стріла» DC на The CW буде присвячено команді Канарок

З тих пір, як стало відомо про завершення серіалу «Стріла», головного шоу всесвіту DC на каналі The CW, фанати ворожили, чи буде у нього якесь продовження або спін-офф про вже знайомих героїв. І тепер ми нарешті отримали офіційне підтвердження.

Незважаючи на кінець історії Стріли, світ Стар-Сіті продовжить жити завдяки команді Канарок. Мія Смоук, Лорел Ленс (Чорна Сирена) і Діна Дрейк (Чорна Канарейка) об'єднають свої сили в майбутньому міста, щоб боротися проти повсталих в районі, відомим як Долина. При цьому Мія одягне маску Зеленої Стріли, продовживши справу батька.

Актриси Кетрін Макнамара, Кеті Кессіді і Джуліанна Харкві повернуться, кожна у своїй ролі відповідно, а самий останній епізод «Стріли» послужить пілотної серією майбутнього серіалу про Канарок. Цікаво, що це підтверджує раніше зародилася інтригу про те, чому Стівен Амелл не буде в одній із серій останнього сезону.

Пілотний епізод спільно напишуть Грег Берланті, Бет Шварц, Оскар Бандеррам і Джилл Бланкеншіп, шоураннер і сценаристи серіалів з всесвіту «Стріли». Виробництвом також займеться компанія Берланті.

Можна припустити, що за наявності хорошого відгуку аудиторії і критиків «Стріла» отримає гідний розвиток у руках нового покоління героїв. А ви раді анонсу, або хотіли б побачити якийсь інший спін-офф, наприклад, про Фелісіті або Зеленого Ліхтаря? Обов'язково напишіть свою думку в коментарях нижче! 1 серія «Стріли» вийде 16 жовтня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Стріла» отримає спін-офф про Канарок після фінального 8 сезону