Лого https://uaserial.net

Брати Франко спродюсує серіал про творців гри Doom

0
904

Проект може стати антологією про індустрію відеоігор

Брати Джеймс і Дейв Франко і їх компанія Ramona Films стали продюсерами нового серіалу-антології, присвяченого відеоігор. Проект буде екранізацією вийшла в 2003 році книги Джеймса Кушнера Masters of Doom, присвяченій студії id Software і її засновникам - Джон Кармак і Джону Ромеро, який створив культові шутери Doom і Quake.

Перший сезон розповість історію про «двох комп'ютерних геніїв, які разом з групою бунтарски налаштованих товаришів, створили найбільшу франшизу і головний хіт 90-х - Doom». У сценарії буде приділено увагу тому, як «Джон Кармак і Джон Ромеро з кращих друзів перетворилися в заклятих суперників. Як їм вдалося створити ігрову імперію і змінити світ поп-культури назавжди ».

Сценарій напише Том Бісселл, який вже працював з Дейвом і Джеймсом Франко над фільмом «Горе-творець». Пілотний епізод замовив кабельний канал USA Network. Якщо проекту дадуть зелене світло, то історія Ромеро і Кармака стане першою частиною антології, яка охопить найважливіші віхи індустрії відеоігор. Самі засновники id Software в проекті не задіяні.

Оновлене 27 вересня

Проект братів Франко знайшов виконавців головних ролей. Джона Ромеро зіграє Едуардо Франко («Американський вандал»), а роль Джона Кармака дісталася Патркіу Гібсону («ОА»). Їхнього колегу по id Software Тома Холла зіграє Джон Карна («Леді Берд»). У проекті також зіграють Джейн Акерман, Шива Вільямс («Академія смерті») і Пітер Фріман («Спадкоємці»). Режисерувати першу серію буде Різ Томас («Суботнім вечором в прямому ефірі»).

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Брати Франко спродюсує серіал про творців гри Doom