Лого https://uaserial.net

Зірка «Надприродного» Осрік Чау стане супергероєм в кросовері «Стріли» CW

0
756

Актор з серіалу «Надприродного» приєднується до касту «Кризи на Нескінченних Землях», нового кросовера всесвіту «Стріли» DC

Як повідомляється, Осрік Чау отримав повторювану (а не просто гостьову!) Роль в майбутньому кросовері всіх серіалів DC на каналі The CW!

Зіграв пророка Кевіна в серіалі «Надприродне» актор (ще він був Семом в музичної пародії) стане Атомом, супергероєм з коміксів. Точніше, він виконає 5 версію Атома, якого в реальному житті звуть Райан Чой, що дебютував в 2006 році. Це точно не те Супергеройське камео, якого чекали фанати, але зате воно зможе нас здивувати.

Райан Чой описується як професор фізики, який працює в університеті, чиє життя круто змінюється, коли він виявляється у вирі подій кросовера. Це ідеально узгоджується з історією героя в коміксах, де його наставником стає Рей Палмер, що в підсумку призводить до його прийняття звання Атома. Варто відзначити, що саме в цьому ж університеті працював Рей в 1 сезоні «Легенд завтрашнього дня», а ім'я Райана згадували у «флеш», говорячи про майбутнє, так що поява Атома, мабуть, готували вже дуже давно.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» знову возз'єднує такі серіали, як «Флеш», «Стріла», «Супергерл», «Легенди завтрашнього дня», новинку «Бетвумен», а також вперше у всесвіт увійде «Чорна блискавка» і навіть давно завершилося шоу про молодість Супермена «Таємниці Смолвіля». Крім того, в ньому з'являться Флеш з 1990-х, Бетмен і Робін. Подія обіцяє стати найважливішим і масштабним в історії всесвіту «Стріли» і показати нам загибель основного супергероя. Нагадаємо, що на зміну «Стріли», 8 сезон якого стане фінальним, прийде спін-офф про нове покоління, а саме, команду Канарок.

Дати виходу всіх епізодів «Кризи на Нескінченних Землях» вже відомі, як і прем'єри серіалів The CW. Ми продовжимо тримати вас в курсі новин про улюблених шоу!

Як думаєте, Осрік затримається в супергеройський всесвіту, і якщо так, то в який серіал він перейде після кросовера? Обов'язково діліться теоріями в коментарях нижче.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Надприродного» Осрік Чау стане супергероєм в кросовері «Стріли» CW