Лого https://uaserial.net

«Політик» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
721

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Політик»

«Політик» від відомого шоураннер Райана Мерфі вийшов на екрани, а це значить, шанувальники жадають дізнатися, чи буде продовження у улюбленого серіалу. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 2 сезоні, щоб поділитися з вами тільки самої своєчасної і перевіреною інформацією!

Чи варто дивитися серіал?

Музична комедія «Політик» присвячена амбітному початківцю політиканів і за сумісництвом ... колишньому комедійному акторові з Каліфорнії. У нього є гроші, вплив і бажання будь-що-будь прийти до влади, а це вже половина успіху. Передбачається, що кожен новий сезон серіалу головний герой буде розповідати нам про нову політичну кампанію, в якій він бере участь.

Потрібно відзначити і приголомшливий акторський склад, до якого увійшли Бен Платт, Гвінет Пелтроу, Люсі Бойнтон, Зої Дойч, Лора Дрейфус і зірки «Американської історії жахів» Ділан Макдермотт і Джессіка Ленг.

Дата виходу 2 сезону

Поки ніяких офіційних оголошень про продовження серіалу не було, але на щастя, «Політик» опублікований на Netflix з позначкою «1 сезон», а це означає, що шоу хоча б планують продовжувати і воно не вважається міні-серіалом на 1 сезон. Також ще в лютому минулого року видання Deadline повідомило про чутки з приводу продовження заздалегідь. За словами джерела, саме тому Netflix переміг Amazon і Hulu в гонці за цей контракт, запропонувавши Мерфі більш вигідні умови з 2 сезоном в кишені. Але точних даних ми не маємо.

Нагадаємо, що Райан Мерфі підписав гігантський контракт зі стрімінговим сервісом на виробництво оригінального контенту. «Політик» став його частиною разом з ще не вийшов приквелом «Пролітаючи над гніздом зозулі» з Сарою Полсон і якимось шоу про Золотому столітті Голлівуду. Одночасно Мерфі не забуває про обов'язки на каналі FX, і 9 сезон «Американської історії жахів» з успіхом показав 2 серію на цьому тижні.

Ми продовжимо тримати вас в курсі новин. Швидше за все, 2 сезон вийде не раніше осені 2020 року.

А ви вже подивилися «Політика»? Діліться враженнями в коментарях, а також не забудьте залишити критичний відгук, щоб допомогти іншим користувачам з вибором серіалу для перегляду!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Політик» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці