Лого https://uaserial.net

«Загублені в космосі» 2 сезон: точна дата виходу і трейлер

0
979

Чим завершився 1 сезон гучної новинки Netflix і коли чекати виходу 2 сезону

«Загублені в космосі» - це футуристичний погляд на образ Робинсонов, які заблукали в невідомих «землях». Ми вже зібрали для вас список причин подивитися новинку від Netflix, однак для тих, хто вже зробив все потрібне сам, у нас теж є чимало цікавинок!

Примітно, що фінал серіалу змусив героїв не згуртуватися перед спільним ворогом або негодою, як це зазвичай буває, а навпаки, розлучив персонажів. З іншого боку, Робінсон, Сміт і Вест тепер знаходяться на задвірках інопланетного світу, що обіцяє нам більше комп'ютерної графіки і якісних ефектів в майбутньому сезоні. Наприклад, можуть з'явитися нові CGI-персонажі, чого ми дуже прагнемо побачити!

Чи варто очікувати продовження

Серіал «Загублені в космосі» став великим хітом Netflix. Про це можна говорити навіть зараз, незважаючи на те, що сервіс поки не дає даних про кількість переглядів. У будь-якому випадку, витрати на зйомки в поєднанні з прихильною реакцією шанувальників дають ремейку екшна 1960-х великі шанси на продовження.

Так само, як Netflix поки не ризикує публікувати відомості про глядачів, стрімінговий гігант зазвичай не скасовує свої оригінальні шоу після одного сезону.

Дата виходу 2 сезону серіалу

Нагадаємо, що серіал дебютував 13 квітня 2018 року. Можна припустити, що продовження вийде рівно через рік, якщо тільки Netflix не вирішить зняти більшу кількість епізодів. Передбачувана дата виходу залежить від перспектив серіалу, які, в свою чергу, підпорядковані успіху або неуспіху у глядачів.

А ви вже подивилися всі доступні серії «Загублених в космосі»? Якщо так, то не забудьте залишити відгук на серіал, а також пишіть свої очікування від наступного сезону в коментарях!

Оновлене 19 травня

Грандіозна новинка цього року, ремейк «Загублені в космосі», офіційно отримала продовження на наступний сезон.

Серіал заснований на оригінальному шоу 1960-х років і розповідає про колонізацію космосу людством на прикладі однієї сім'ї Робинсонов. Переживши катастрофу далеко від рідної планети, герої змушені зіткнутися з безліччю труднощів і самими темними страхами.

Шоу отримала позитивний відгук як у критиків, так і серед глядачів, що створило сприятливий грунт для продовження серіалу. Шоураннер виступив Зак Естрін, а головні ролі виконали Тобі Стівенс, Тейлор Рассел, Моллі Паркер, Мина Сандуолл і Макс Дженкінс.

Орієнтовна дата виходу 2 сезони - квітень 2019 року, рівно через рік після прем'єри.

Оновлене 6 жовтня

Нарешті з'явився трейлер 2 сезони, а також точна дата виходу, яка призначена на 24 грудня! Ми будемо тримати вас в курсі новин про продовження ребута.

Оновлене 7 грудня

Вийшов фінальний трейлер 2 сезону «Загублених в космосі»:

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Загублені в космосі» 2 сезон: точна дата виходу і трейлер