Лого https://uaserial.net

Том Елліс з «Люцифера» помічений на зйомках кросовера всесвіту «Стріли»!

0
869

Невже серіал «Люцифер» може стати частиною кросовера The CW «Криза на Нескінченних Землях»?

Майбутній кросовер всесвіту «Стріли» заслужено названий наймасштабнішим і важливим для серіалів The CW, і не останню роль в цьому виконали обіцяні камео безлічі персонажів DC, включаючи Супермена і Лойс Лейн з серіалу «Таємниці Смолвіля», Чудо-жінку з 1970-х, Флеша з серіалу 1990-х, Бетмена з його дочкою і багатьох інших, включаючи новачків прямо їх коміксів.

Згідно з чутками, і Тома Елліса, який зіграв Люцифера в однойменному серіалі, не так давно подовженому на фінальний 5 сезон Netflix, бачили на знімальному майданчику «Кризи на Нескінченних Землях». За даними джерела, в цій сцені знімалися 4 акторів: Девід Ремсі, Кетрін Макнамара і Метт Райан, а також сам Сатана у плоті, причому одягнений саме як Люцифер.

Поки незрозуміло, чи можна довіряти цим чуткам. Цей фанатський аккаунт пильно стежить за локаціями в Ванкувері, де проходять зйомки серіалів The CW, і публікує безліч відомостей, маючи досить велику аудиторію. Залишається лише чекати офіційних підтверджень чи спростувань.

Комікси про Люцифера створені на нині закритому імпринт DC Vertigo, в одній всесвіту з «Костянтином» (якого якраз грає Метт Райан, що могло б частково пояснити їх зустріч сюжетно), а серіал ніколи не належав CW, і до того ж є нині чинним і вкрай популярним. Шанувальники навіть змогли врятувати його від скасування на Fox і домогтися, щоб шоу оперативно відродив стрімінговий сервіс Netflix. Netflix і CW зовсім недавно оголосили про розірвання свого багаторічного співробітництва, тому не зовсім зрозуміло, як може статися такий кросовер. З іншого боку, Netflix нічого не втратить, якщо їх персонаж зніметься в одному або двох епізодах кросовера, при цьому залучаючи аудиторію з дуже популярних серіалів DC на каналі The CW.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Том Елліс з «Люцифера» помічений на зйомках кросовера всесвіту «Стріли»!