Лого https://uaserial.net

«Американська історія жахів: 1984» - це кросовер з 1 і 5 сезонами «Дом-вбивця» і «Готель»?

0
914

Фанатська теорія про серіал «Американська історія жахів» передбачає, що 9 сезон пов'язаний з попередніми

Що за день без нової теорії фанатів по «Американської історії жахів»? І ця, мабуть, здається однією з найцікавіших і незвичайних.

Коли глядачі побачили першого привида в особі заплутавшего в лісі юнаки, який опинився одним із загиблих в ту фатальну для табору ніч багато років тому, стало ясно, що елемент містики також присутній в цьому сезону поряд зі звичайними маніяками. Тепер цей привид постійно виникає заново, навіть якщо його вбити двічі, що з успіхом перевірив Рамірез, при цьому кажучи, що «мав померти не так».

Зрозуміло, його поява порахували натяком на справжню природу табору Редвуд. Багато хто припускає, що табір, як Будинок-вбивця з 1 сезону і готель «Кортез» з 5 сезону, насправді є Брамою Ада, а загиблі тут люди залишаються назавжди в його межах в якості духів. Це пояснило б присутність духу, а також відсутність його товаришів по нещастю: можливо, його тіло так і не знайшли, на відміну від решти загиблих в бійні, і тому вони змогли упокоїтися зі світом і покинути пастку табору, а він - ні.

Це також відкриває несподівані перспективи по відношенню до цієї вбивці. Її прагнення знову відкрити табір здається маною, але можливо, його навіяли їй духи вбитих нею людей, а зовсім не Бог (наприклад, протягом довгих років будучи на Хеллоуїн). Тоді роль всіх можливих привидів табору полягає в тому, щоб помститися злочинницю.

Якщо теорія вірна, то ми зможемо знову побачити всіх нових убитих, включаючи Блейка, Тревора, справжню Риту і інших. Тревор відкриє друзям справжнє обличчя Маргарет, якщо, звичайно, встигне. Чи об'єднаються мертві і живі разом з невинним Бенджаменом Ріхтером проти спільного ворога?

Але найкраще в тому, що ця теорія пояснює обіцяне камео Сари Полсон, адже одна з її персонажів, екстрасенс Біллі Дін Ховард, може приїхати в табір, як колись відвідала Будинок-вбивцю, щоб розібратися з примарами. Однак є і ще одне пояснення з іншою чудовою теорії, що зв'язує сезон не з 1 і 5, а з 6 сезоном «Роанок».

Наступний 5 епізод 9 сезону «Американської історії жахів» вийде 17 жовтня. А ви згодні з теорією або вважаєте її неспроможною? Давайте обговоримо це в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Американська історія жахів: 1984» - це кросовер з 1 і 5 сезонами «Дом-вбивця» і «Готель»?