Лого https://uaserial.net

Зірка «Гри престолів» Кит Харінгтон попросив Софі Тернер «помовчати»

0
731

Старкі навічно: актор «Гри престолів» вважає свою екранну сестру занадто балакучої

Кіт Герінґтон провів насичені вихідні на конвенції ACE Comic Con. Обговорювалися багато тем, але, звичайно, «Гру престолів» неможливо було обійти стороною. Один з модераторів запитав актора, що він думає про те, як Софі Тернер, його колишня колега, глузувала з Харінгтон через його «одержимості» своїм волоссям і «годин», проведених в кріслі у майстри по зачісках. Ось що відповів Кіт:

Софі Тернер іноді потрібно просто помовчати.

Звичайно, на обличчі Кіта відразу розцвіла посмішка, хоча відповідь була досить неприязним. Але чи тримає він образу на дівчину? Мабуть, немає, так як на ділі він просто відмахнувся від відповіді, а також сказав:

Я люблю її до глибини душі. Ми з Софі, Мейсі (Вільямс) і Айзеком (Хемпстед-Райт) були так довго разом. Річард (Медден) також входить до складу сім'ї. Ми стали справжніми братами і сестрами, буквально билися пліч-о-пліч. У нас дуже близькі стосунки.

Нагадаємо, що Тернер неодноразово жартувала над Харінгтон, називаючи його зачіску головним надбанням серіалу і розповідаючи всім, наскільки трепетно ​​актор відноситься до укладання волосся, наприклад, перед червоною доріжкою.

З огляду на, що у Джона Сноу кучеряве волосся, і їм обом довгі роки доводилося зберігати довгі локони заради 10-річного серіалу (згодом Софі почали надягати парик, коли її власна зачіска перестала відповідати ролі, а Кіт хоробро дознімали зі своїм волоссям до кінця шоу і вже тоді постригся), ні ці жарти, ні увагу до волосся з боку Кита не виглядають занадто дивно.

Софі Тернер зараз знімається в своєму першому серіалі після завершення «Ігри престолів», а Кіт Герінґтон став частиною кіновсесвіту Marvel разом з Річардом Медденом в «Вічних». Софі і Мейсі Вільямс тим часом приєдналися до числа Людей-Ікс, і фільм з Мейсі «Нові мутанти» вийде на екрани в наступному році. Предки знайомих нам Старков з'являться в майбутньому спін-офф, і вже є перші кадри.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Гри престолів» Кит Харінгтон попросив Софі Тернер «помовчати»