Лого https://uaserial.net

Другий сезон «Зоряного шляху: Пікара» вже в роботі

0
639

Наглядає за телефранчайзом Алекс Куртцман впевнений в проекті.

Як би не склалася доля космічної драми «Зоряний шлях: Пікар», потоковий сервіс CBS All Access, мабуть, зовсім не проти ризикнути. За запевненням глави телефранчайза Алекса Куртцман, недавно відповідав на питання порталу TrekCore, подальші пригоди капітана і його команди вже активно розробляються.

Безперечно. [Продовження] вже в розробці.

В одному з вересневих інтерв'ю виконавець титульної партії Патрік Стюарт встиг обмовитися, що зйомки другого сезону, можливо, стартують вже в березні наступного року.

У серіалі Жан-Люк Пікар (Стюарт) давно покинув Зоряний флот і веде відокремлене життя, правда, лише до тих пір поки пригоди знову не знаходять його. У новій неймовірно важливої ​​місії, яка випала на долю колишнього капітана, до нього приєднаються старі знайомі у виконанні Брента Спайнер, Марини Марина Сіртіс, Джонатана Фрейкса і Джонатана Дель Арко.

Шоураннер проекту значиться Майкл Шейбон ( «Джон Картер»). У серіалі також знімаються Елісон Пілл, Гаррі Тредевей, Іза Бріонес, Сантьяго Кабрера, Мішель Херд, Еван Евагор і Джері Райан.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Другий сезон «Зоряного шляху: Пікара» вже в роботі