Лого https://uaserial.net

«Чужий» прийде на телебачення

0
711

За культової кінофраншизі збираються зняти серіал, щоб виправдатися за провали нових фільмів Ріддлі Скотта по цьому всесвіті

За даними порталу Omega Underground, студія Fox збирається перенести «Чужого» на телеекрани. Серіал повинен допомогти відновити репутацію компанії в очах шанувальників всесвіту «Чужого», після проваленого «Заповіту» Ріддлі Скотта. З чуток, серіал може вийти вже в наступному році - в сорокарічну річницю з моменту виходу оригінального «Чужого».

Офіційно представники Fox ніяк цей слух поки не прокоментували.

Перезапуску кіносеріі «Чужого» пророкували світле майбутнє, однак коли «Чужий: Заповіт» з Терском провалився, не виправдавши навіть фінансових вкладень і розчарувавши критиків і фанатів, доля сіквелів опинилася під питанням.

Але серіал про ксеноморфов може отримати притулок на новому поки безіменному онлайн-сервісі Disney, якщо угода між Мишачим будинком і студією 20th Century Fox все-таки відбудеться.

Оновлене 17 жовтня
Джерела видання We Got This Covered повідомляють, що ідея перенесення «Чужого» на телеекрани все ще жива. За їхніми словами, проект вийде в формі антології на сервісі Hulu. Дія кожного сезону серіалу відбуватиметься в різних частинах всесвіту «Чужого».

Ідея антології розглядається вже давно, але поки неясно, чи вплине серіал на фільми, які планує зняти Disney, щоб знову запустити франшизу. Але формат антології, безумовно, надає свободу досліджувати нових персонажів і тимчасові періоди в історії франчайзингу. З огляду на, що нові фільми, як повідомляється, будуть пов'язані з попередніми, але з новими персонажами і сюжетними лініями, ми можемо припустити, що буде якийсь кросовер всесвіту через приквели і сиквели.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Чужий» прийде на телебачення