Лого https://uaserial.net

Пол Уеслі помстився Ніні Добрев за слова про презирство на зйомках «Щоденників вампіра»

0
1 147

Ніна Добрев образила Пола Уеслі з серіалу «Щоденники вампіра», і повинна за це відповісти!

Зірки «Щоденників вампіра» Ніна Добрев і Пол Уеслі зняли спільний скетч, порадувавши фанатів!

Незважаючи на те, що серіал завершився кілька років тому, актори залишилися хорошими друзями. Так, Пол навіть влаштував Ніні сюрприз, з'явившись на зйомках її нового серіалу «Сім'я». Однак недавнє інтерв'ю Ніни поставило їх теплі відносини під загрозу.

Добрев розповідала журналістам про сам початок зйомок «Щоденників вампіра», коли їм з Полом доводилося грати шалено закоханих одне в одного, хоча в реальності вони тільки недавно познайомилися. За її словами, це було нелегко, але одну з фраз актриси розтиражували всі видання. Вона сказала, що «зневажала» Уеслі настільки, що це навіть передалося на екран, і саме її ненависть все взяли за іскру між їх персонажами Оленою і Стефаном.

Ми не знали, як на ці слова відреагував Пол, до того моменту, як Ніна виклала в своєму Інстаграме відео з непростими поясненнями перед колегою:

View this post on Instagram

I “despise” you ♥️??

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

У відео вони нібито випадково зустрічаються біля басейну, і Ніна виправдовується, кажучи, що ту злощасну цитату вирвали з контексту і вона не мала на увазі те, що їй приписали. Пол робить вигляд, що погоджується, але потім замість обіймів просто штовхає дівчину в воду.

Щоб уникнути нових пересудів, крім скетчу Ніна поділилася загальною фотографією, на якій вони посміхаються і виглядають вкрай мило. Очевидно, що відео є гумористичним та направлено на висміювання чуток про їх ворожнечі. Напис під публікацією містить сердечко, а Пол прокоментував запис: «ХАХАХА ТАК! * Сердечко * Ех ти, Добрева ».

А ви повірили чуткам про ненависть між Ніною і Полом? Пишіть свою думку в коментарях нижче!

2 сезон продовження «Щоденників вампіра» і «Давніх» під назвою «Спадщина» виходить прямо зараз, наступна серія буде 25 жовтня. У спін-офф, судячи з усього, існує дочка Олени і Деймона на ім'я Стефані Сальваторе, а також діти багатьох інших героїв і персонажі оригіналу начебто Аларіка, Керолайн, Джеремі і інших. Уеслі тим часом знімається вже в 2 сезоні серіалу «Розкажи мені казку» від со-творця «Щоденників вампіра» разом з Даніель Кемпбелл (Давіна з «Давніх»), дата виходу вже відома.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Пол Уеслі помстився Ніні Добрев за слова про презирство на зйомках «Щоденників вампіра»