Лого https://uaserial.net

«Американська історія жахів»: 100 епізод офіційно пов'язує всі сезони воєдино

0
950

Всі сезони серіалу «Американська історія жахів» нарешті об'єднані в одну всесвіт

Нова серія «Американської історії жахів: 1984» не тільки серйозно просунула вперед сюжет 9 сезону, а й змогла об'єднати всі попередні сезони антології, причому тепер офіційно! Фанати чекали чогось особливого від ювілейного 100 епізоду, як мінімум, камео старих героїв, проте на ділі все виявилося ще краще.

У 6 серії 9 сезону відбувається тимчасової стрибок в майбутнє, а саме, в 1989 рік. Як виявилося, Маргарет Бут робить кар'єру на нерухомості, точніше, розважальних атракціонах в колишніх будинках знаменитих вбивць і маніяків. Єдиний що вижив з її жертв шантажує її за власний кошт і для найбільшої вигоди стає її чоловіком, щоб не мати можливості свідчити проти неї. Всю провину за вбивства в таборі поклали на Брук, і вона засуджена до смертної кари, адже ніхто не сумнівається в її винуватості.

Але ключовим моментом в об'єднанні сезонів стає одно-єдине слово, згадане Маргарет: маєток Брайкліфф. Якщо ви дивилися 2 сезон антології, ви знаєте, що саме в Брайкліффе відбувалися всі його жахливі події, так як в ньому знаходилася та сама лікарня. Саме тому Маргарет набуває маєток, щоб відкрити черговий страшний атракціон.

Здавалося б, зв'язок з одним єдиним сезоном не об'єднує всю антологію, але це помилкова думка. Справа в тому, що Брайкліфф також пов'язаний з 4 сезоном, «Американська історія жахів: Цирк виродків», тому що саме в ньому містилася одна з актрис цирку Пеппер. А предок Денді Мотта, персонажа 4 сезони, був тим самим Едвардом Моттом, колись побудував будинок з 6 сезону під назвою «Роанок», в якому відбуваються вбивства і напади привидів.

В кінці «Роанок» Лі Харріс дає інтерв'ю Лані Вінтерс, журналістці з 2 сезону, а Лану, в свою чергу, згадує Беверлі в 7 сезоні «Культ». Все це означає, що «1984» пов'язаний з 2, 4, 6 і 7 сезонами. Вже не погано, чи не так?

Забавно, але зв'язок з 5 сезоном «Готель» вже існує завдяки Річарду Рамірез. Не всім відомо, але вбивця з'являвся в готелі, так само, як і відьма Куїнні, яка прийшла туди прямо з 3 сезону «Шабаш», а той пов'язаний з 1 сезоном «Дом-вбивця» через кроссоверним 8 сезон «Апокаліпсис». І, зрозуміло, ми говорили про це ще раніше: то, що душі мерців залишаються в таборі Редвуд, побічно пов'язує його з будинком-вбивцею і готелем Кортез.

Звичайно, теорій про те, що всі сезони серіалу існують в одній всесвіту, були у шанувальників задовго до 9 сезону, але тепер вони нарешті підтверджені офіційно. Ось як все одне слово може перевернути гру в продуманому і добре прописаному світі серіалу.

У 9 сезону попереду залишилися лише 3 епізоду, що робить його одним з найкоротших в антології. Наступна 7 серія «1984» вийде на екрани на Хеллоуїн, 31 жовтня. Зрозуміло, ми включили сезон в колекцію головних страшилок 2019 року.

А ви раді тому, що теорія підтвердилася і «Американська історія жахів» дійсно відбувається в одному світі? Пропонуємо обговорити це одкровення в коментарях нижче! Існує ще одна цікава теорія, яка стверджує, що шоураннер посезонно показують нам кола Ада.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Американська історія жахів»: 100 епізод офіційно пов'язує всі сезони воєдино