Лого https://uaserial.net

У 5 сезоні «Люцифера» буде нуарний епізод

0
928

Люцифер і Мейзі заспівають дуетом

У п'ятому сезоні «Люцифера» буде незвичайний епізод. Четверту серію сезону зняли в чорно-білій нуарной стилістиці, а дія епізоду буде відбуватися в 1940-і роки. Крім того, шанувальників прекрасного голосу виконавця головної ролі чекає сюрприз - Люцифер заспіває разом зі своєю вірною помічницею Мейзі, у виконанні Леслі-Енн Брандт. Вони виконають класичну пісню, відповідну часу дії, але поки назва залишається в секреті.

«Я не можу розкрити більше подробиць, але в цьому епізоді ми будемо подорожувати за спогадами Люцифера. Ми розповімо історію, яка відповість на мноіге запитання шанувальників », - поділився виконавець ролі Люцифера Том Елліс. Також він розповів, що ми побачимо знайомих персонажів в новому світлі - вони все приміряють на себе нові ролі і будуть абсолютно на себе не схожі.

«Особливість Люцифера в тому, що він живе поза часом, і іноді повертається на Землю. У ньому є щось, від епохи Оскара Уальда. І бачити те, як інші персонажі приміряють на себе цю епоху, досить цікаво ».

У цьому епізоді також покажуть початок історії Мейзі і її відносин з Люцифером, розкажуть, чому вона стала йому допомагати.

Виконавиця ролі детектива Хлої Декер Лорен Джерман розповіла, що її героїні Хлої майже не буде в цьому епізоді, але буде її альтер-его з акцентом жителя Східного узбережжя США.

Еймі Гарсіа, яка зіграла судмедексперта Еллу Лопес розповіла виданню ET, що її новий персонаж буде досконалою протилежністю Елли. Крім того, актриса знає, чим закінчиться серіал. «Коли мені розповіли як він закінчиться, я була трохи емоційна. Впевнена, вам знадобиться багато серветок, особливо якщо ви безнадійний романтик, адже у нас тут історія "Красуні і чудовиська". Ви виплачеться все очі і ми розірвемо ваші серця. Але ми також змусимо вас сміятися і це буде весело ». Звучить не дуже втішно.

Перевірити свої емоції на міцність глядачі зможуть в 2020 році. Том Елліс пообіцяв, що фінал історії Люцифера Морнінгстара повинен вийти краще, ніж у «Ігри престолів».

Раніше повідомлялося, що Люцифер у виконанні Елліса з'явиться в масштабному кросовері CW «Криза на Нескінченних землях», проте пізніше сам актор спростував ці чутки.

Видання ET опублікувало перший кадр з 4 епізоду:

 

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У 5 сезоні «Люцифера» буде нуарний епізод