Лого https://uaserial.net

Творці «Гри престолів» зізналися в своїх помилках в роботі над серіалом

0
723

Автори серіалу не були готові робити такий великий проект

Сценаристи і творці «Ігри престолів» Девід Бениофф і Деніел Бретт Уайсс зізналися в своєму непрофесіоналізмі і в тому, що вони були не готові екранізувати подібну масштабну сагу. На панелі кінофестивалю в Остіні творці серіалу зізналися, що допустили серйозні помилки при при написанні сценарію, підборі акторів і роботі з художниками по костюмах. «Скрізь, де ми могли помилитися, ми помилилися», - заявили вони.

За словами сценаристів, вони, намагаючись розширити аудиторію шанувальників, прибирали зі сценарію елементи фантастики, оскільки їм здавалося, що їх занадто багато.

Користувач Твіттера з ніком @ForArya, яка була присутня на конвенті, написала тред про те, що розповіли Уайсс і Бениофф.

Під час дискусії Бениофф і Уайсс зізналися, що на момент укладання угоди з HBO у них не було досвіду роботи на телебаченні. Сам по собі цей факт не є новиною, але дивно те, як це позначилося на їх роботі на самому початку, коли проект тільки зароджувався. Описуючи свою першу зустріч з Джорджем Р.Р. Мартіном, Бениофф сказав, що автор поставив під сумнів їх сумлінність. «Ми не знаємо, чому Джордж Мартін довірив нам справу всього свого життя», - додав Бениофф.

Вайсс описав досвід роботи над «Грою престолів» як дуже дорогу кіношколу - вони навіть не знали, як працювати з художниками по костюмах. Після продюсування сезону, де серії тривали по 39 хвилин, HBO попросили ще 100 хвилин для виконання своїх договірних зобов'язань. Тому творцям довелося додати, наприклад, загальну сцену Роберта Баратеона і Серс Ланністеров, у яких раніше чомусь не було спільних сцен.

Фінал «Ігри престолів» викликав шквал критики від шанувальників і критиків. Фанати навіть створили петицію про перезйомці. А Бениофф і Уайсс стали уникати спілкування з шанувальниками. Зокрема, вони відмовилися від участі в міжнародному фестивалі Comic-Con в Сан-Дієго, що пройшов у липні. Навіть один з режисерів «Ігри престолів» погодився з критикою фінального сезону. І незважаючи на все невдоволення, у вересні заключний сезон отримав телевізійну премію «Еммі», другий рік поспіль ставши кращим драматичним серіалом року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Творці «Гри престолів» зізналися в своїх помилках в роботі над серіалом