Лого https://uaserial.net

The CW розробляє серіал про Супермена і Лойс Лейн з всесвіту «Стріли»

0
777

Супермен Тайлер Гоглін з кросоверів «Стріли» отримає власний серіал

За повідомленнями TVLine, канал The CW збирається створити серіал «Супермен і Лойс» про Кларка Кента (або Кал Ела) з планети Криптон і його дружину і відважну журналістку Лойс Лейн!

До головних ролей повернуться Тайлер Гоглін і Бітсі Таллок. Вперше Лойс Лейн з'явилася у всесвіті «Стріли» в торішньому кросовері серіалів за коміксами DC на CW, а ось Супермен - набагато раніше, з 2016 року в серіалі «Супергерл» про його кузину Кару.

Згідно з анонсом про майбутнє серіалі, сюжет розповість про знаменитого супергероя і журналіста з коміксів, який, як і завжди, буде змушений поєднувати обидві свої життя і справлятися з негараздами в кожній з них, і особливо в усьому цьому виділена роль батька в сучасному суспільстві.

Схоже, що з дитиною Кларка Кента і Лойс Лейн (який може стати супербоя) все буде в порядку і він зіграє чималу роль в майбутньому шоу. Крім того, сольник передбачає, що герої переживуть Криза, хоча раніше деякі теорії стверджували протилежне. Варто відзначити, що Бітсі Таллок віщувала сольний серіал для себе і Тайлер Гоглін ще в минулому році. Це не дивно, адже той же кросовер в результаті подарував глядачам новинку «Бетвумен».

В кросовері цього сезону «Криза на Нескінченних Землях» буде ще одна версія Супермена і Лойс, на екрани повернуться зірки серіалу 2000-х «Таємниці Смолвіля» Том Веллінг і Еріка Дюранс. Їх Лекс Лютор (Майкл Розембаума) пояснив свою відсутність дуже дивними умовами від каналу.

Останні чутки припускають, що ера Генрі Кавілла як Супермена в фільмах DC офіційно завершена, а це означає, що ми можемо не побачити нових версій супергероя крім Тайлер Гоглін довгі роки. З огляду на це, серіал має зацікавити всіх фанатів Супермена і Лойс, навіть тих, хто не дивиться серіали з телевселенной. Дата виходу поки невідома, але можна припустити, що це трапиться восени 2020 року.

А ви раді такому анонсу? Пишіть, що думаєте з приводу «Супермена і Лойс Лейн», в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » The CW розробляє серіал про Супермена і Лойс Лейн з всесвіту «Стріли»