Лого https://uaserial.net

Netflix розділить фінальний сезон «Люцифера» на 2 частини

0
800

Останній 5 сезон серіалу «Люцифер» поділять на 2 половини

Схоже, що Netflix по-справжньому полюбив формат поділу останніх сезонів своїх шоу на 2 частини. Раніше це практикували й телеканали, наприклад, AMC, поділив 5 сезон «У всі тяжкі», а також великі кінофраншизи на кшталт «Месників» або «Голодних ігор».

Netflix вже розділив «Коня БоДжека» і «Ранчо», а тепер настала черга «Люцифера». Офіційного анонса про продовження ще не надходило, але зірка серіалу Том Елліс розповів про здвоєність майбутнього 5 сезону. Точніше, 16 епізодів фіналу розділять на 2 частини по 8 серій кожна.

За словами Елліса, між частинами по 8 серій буде невелика перерва. Це може звучати разочаровивающе для фанатів, але, з іншого боку, такий поділ по суті говорить про те, що нас чекає не 1 прощальний сезон, а як ніби 2, і не тільки психологічно, а й за кількістю серій.

Спочатку 5 сезон повинен був складатися всього лише з 10 серій, але в процесі зйомок Netflix додав ще 6 епізодів. Звичайно, це менше, ніж було сезони на каналі Fox в 22 серії кожен, але зате Netflix може не обмежувати себе форматом по 40 хвилин і зняти серію завдовжки в годину і більше.

Дата виходу «Люцифера» поки невідома, але ми продовжимо тримати вас в курсі! Як стало відомо зовсім недавно, одна з серій буде нуарним мюзиклом.

А вам подобається ідея про поділ фінального сезону? Пишіть, що думаєте про це, в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Netflix розділить фінальний сезон «Люцифера» на 2 частини