Лого https://uaserial.net

«Калейдоскоп жахів» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
746

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Калейдоскоп жахів»

Не встиг вийти заключний епізод «Калейдоскопа жахів», стали відомі подробиці про продовження! Ми зібрали все, що знаємо про 2 сезоні серіалу на даний момент, щоб поділитися з вами найактуальнішою і перевіреною інформацією.

Про що серіал?

Якщо ви бачили класичний фільм Джорджа Ромеро 1982 року, то ви знаєте, чого очікувати при перегляді. Перезапуск створив Грег Нікотеро, відомий по серіалу «Ходячі мерці». За основу деяких епізодів взяті розповіді самого Стівена Кінга, Короля Жахів в письменницькому світі. Саме Кінг був автором сценарію оригінального фільму, і навіть з'явився в ньому в невеликому камео. Він взяв участь і в роботі над новим серіалом, виступивши в якості консультанта, і навіть приємно похвалив новинку відразу після виходу 1 серії.

«Калейдоскоп жахів» є антологією, тобто, кожна серія присвячена абсолютно окремим історіям, пов'язаних лише моторошної тематикою або деталями. Головні ролі виконали Джанкарло Еспозіто («У всі тяжкі»), Тріша Хелфер («Зоряний крейсер Галактика»), Тобін Белл («Пила»), Девід Аркетт («Крик») і багато інших.

Дата виходу 2 сезону

Звичайно, у випадках з антологіями ніколи не можна зрозуміти, чи буде 2 сезон, але зате достеменно відомо, що подібний формат дозволять знімати мало не нескінченно.

На щастя, стрімінговий сервіс Shudder не став чекати і анонсував продовження! Нікотеро повернеться в крісло шоураннер з новими ідеями та натхненням. Точних дат поки немає, але можна припустити, що 2 сезон також випустять восени 2020 року, щоб приурочити його до самого страшного свята, Хеллоуїну.

А ви вже встигли подивитися 1 сезон «Калейдоскопа жахів», який входить в число кращих серіалів у жанрі жахів цього року, або чекаєте Гелловіну ночі, коли і вийде фінальний епізод? Напишіть, чи сподобався він вам так само, як містеру Кінгу, чи ні, в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Калейдоскоп жахів» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці