Лого https://uaserial.net

Чому стрімінговие сервіси скоро стануть безкоштовними?

0
701

Названо причини, за якими безкоштовний стрімінговий сервіс NBC Peacock стане проривом для серіалів

Як відомо, новий стрімінговий сервіс Peacock від каналу NBC буде безкоштовним, а дохід буде приходити тільки за допомогою реклами. Це зможе приносити вигоду завдяки тому, що число користувачів безкоштовного порталу має бути високим.

Більшість інших стрімінгових сервісів існують лише у вигляді платної підписки. Деякі з них пропонують лише безкоштовну пробну версію, і тому Peacock фактично порушить статус-кво.

Вже зараз з'явилася думка, що майбутнє буде саме за безкоштовними сервісами. Стрімінговие сервіси постійно зазнають змін, і світ, в якому правили Netflix і Hulu, скоро змушений буде пристосуватися до нових умов.

Фактично, через кілька днів вийде Disney +, а Peacock і HBO Max дебютують навесні наступного року. Всі вони платні, і це значить, що глядачам, які захочуть підписатися на всіх, доведеться витрачати не менше 150 доларів на місяць, і це ще без урахування інших вже існуючих сервісів.

Маркетингові команди кожного з них напружено стежать за наслідками боїв за передплатників. Так, на Disney + діятиме загальний пакет послуг разом з іншими належними їм сервісами, який до того ж буде дорівнює за вартістю звичайної підписці на Netflix. За контент і особливо талановитих творців нових шоу і серіалів також ведеться війна контрактів, іноді суми в них досягають багатьох нулів.

Але якщо стрімінгових сервісів дуже багато, і всі вони за своєю суттю не відрізняються один від одного, то як же виділитися з числа інших? Безсумнівно, контент є вагомим фактором у виборі сервісу, наприклад, «Дуже дивні справи» на Netflix або серіали з кіновсесвіту Marvel на Disney +, але і ціноутворення теж важливо.

Саме це робить новини про безкоштовне пакеті послуг Peacock настільки захоплюючими. А можливість платної підписки без реклами стане ефективним бонусом.

Неважливо, чим це закінчиться, глядачі все одно залишаться в виграшному становищі. Стрімінговие війни можуть знову струсити світ серіалів і привести його до інших, більш просунутим і вигідним способам трансляції контенту. Так, аналітики з Уолл-стріт припускають, що такий гігант мовлення, як Netflix, може лише за 1 рік зібрати понад мільярд доходів за допомогою однієї тільки реклами. А піратські сайти і зовсім існують так довгі роки. Можливість пограти з безкоштовними пакетами послуг може відкрити більше дверей і зробити сервіси доступнішими без втрати таких необхідних для виробництва серіалів і фільмів грошових коштів.

А що про це думаєте ви? На який сервіс ви б підписалися в першу чергу, будь він безкоштовним, і чому? Пишіть свої варіанти відповідей в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Чому стрімінговие сервіси скоро стануть безкоштовними?