Лого https://uaserial.net

Грег Берланті розробить серіал про Зеленого ліхтаря для HBO Max

0
637

Продюсер розробляє два супергеройських серіалу для нового сервісу

Відомий телевізійний продюсер і творець телевселенной «Стріли» (і багатьох інших супергеройських серіалів за коміксами DC) Грег Берланті займеться створенням серіалів для сервісу HBO Max.

Перший його проект - серіал про Зеленому Ліхтарі, одному з найвідоміших персонажів коміксів DC. Головний герой - представник космічної поліції, член корпусу Зелених Ліхтарів. Носій могутнього кільця, підживлює силою волі, він стежить за безпекою на Землі й у Всесвіті. На даний момент невідомо, який Зелений Ліхтар з коміксів стане героєм серіалу - Хел Джордан, Кайл Райнер, Джон Стюарт або новий персонаж.

На презентації сервісу HBO Max Берланті заявив, що «це буде їх найбільшим шоу за коміксами DC», але ніяких деталей не розкрив.

Другий серіал стане екранізацією коміксу-антології «Дивні пригоди», в якому виходили різні фантастичні і містичні історії про супергероїв. Передбачається, що серіал буде зроблений в дусі «Сутінкової зони», де кожен епізод присвячений окремому сюжету.

Берланті був співавтором сценарію і одним з продюсерів фільму «Зелений ліхтар» (2011) з Райаном Рейнольдсом в головній ролі.

Зараз Берланті працює над 8 серіалами, заснованими на коміксах DC: «Стріла», «Бетвумен», «Флеш», «Чорна блискавка», «Супергерл», «Легенди завтрашнього дня» для CW і «Титани» і «Фатальний патруль» для DC Universe. Крім того, зараз знімається ще один його серіал - «Старгерл», а три проекти знаходяться на стадії розробки.

Дати виходу майбутніх проектів на HBO Max поки не називаються.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Грег Берланті розробить серіал про Зеленого ліхтаря для HBO Max