Лого https://uaserial.net

«Темні матерії» продовжено на другий сезон ще до виходу першого

0
1 479

Серіал з Дафні Кін і Джеймсом МакЕвоєм отримав продовження

Екранізація книжкової трилогії Філіпа Пуллмана заочно продовжена BBC на 2 сезон. Про це повідомив генеральний директор британського телеканалу Тоні Холл:

Ми знімаємо відразу 2 сезону «Темних початків». Вартість 1 епізоду досить висока - проект дуже амбіційний.

«Темні матерії» знаходяться під керівництвом компанії «Bad Wolf», відомої за серіалом «Доктор Хто», і вже вважається майбутнім флагманом BBC. Серіал буде заснований на романах «Золотий компас», «Чудовий ніж» і «Янтарне скло», але з куди більшою ретельністю, ніж голлівудська екранізація 2007 року.

Головні ролі дісталися зірками кіновсесвіту про Людей-Ікс Дафні Кін ( «Логан») і Джеймсу Макевою ( «Люди-Ікс: Перший клас»). Режисером виступить Том Хупер ( «Знедолені»), а сценарій напише Джек Торн ( «Покидьки»).

У 2 сезоні буде 8 епізодів. Зйомки 1 сезону почалися тільки в липні цього року в Кардіффі. Дата прем'єри поки невідома, але, швидше за все, не варто очікувати виходу до 2019 року. Ми повідомимо, коли все стане відомо офіційно!

Оновлене 3 листопада

Співзасновник продюсерської компанії Bad Wolf Джейн Трантер розповіла порталу Deadline, що другий сезон «Темних початків» вже відзнято. Виконавиця головної ролі Дафні Кін швидко дорослішає, а між фіналом першого і початком другого сезону проходить всього кілька днів, тому продовження вже відзняли. Поки глядачі будуть насолоджуватися першим сезоном, другий піде в постпродакшн майже на рік.

Нагадаємо, прем'єра першої серії серіалу вже відбулася.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Темні матерії» продовжено на другий сезон ще до виходу першого