Лого https://uaserial.net

«Пенніуорт» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
1 443

Когда состоится дата выхода 2 сезона сериала «Пенниуорт»

Передісторія Бетмена, а точніше, його вірного дворецького Альфреда, під назвою «Пенніуорт» заслужено привернула до екранів не тільки фанатів коміксів DC, але і любителів шпигунських детективів в дусі Джеймса Бонда. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 2 сезоні серіалу, щоб поділитися з вами тільки перевіреної і цікавою інформацією!

Про що серіал

«Пенніуорт» присвячений молодості Альфреда Пенніуорта, більше відомого нам як дворецький Уейном. Однак в серіалі з'ясовується, що колись він складався в британській розвідці, і саме тому він так добре допомагає Бетмену надалі. Глядачі також знайомляться з батьками Брюса Уейна, які загинули, коли він був зовсім дитиною, і тому про них мало що відомо.

Так що серіал дійсно буде цікавий і тим, хто вже знає Альфреда за коміксами і іншим екранізацій і хоче дізнатися більше про минуле Уейном, а також тим, хто любить фільми і серіали про спецагента, темних махінаціях і таємних змовах, причому все це відбувається на вулицях Лондона 1960-х років, повністю відповідного похмурим стандартам Готема.

Дата виходу 2 сезону

На щастя для глядачів, «Пенніуорт» вже продовжений Epix на 2 сезон офіційно! Це означає, що турбуватися за долю серіалу більше не потрібно. Представники преміум-каналу заявили, що серіал став справжнім хітом і найпопулярнішим оригінальним шоу від Epix, що дозволяє їм замовити якомога більше прибуткового і схвалюється критиками контенту.

Оголошено, що продовження займе 10 епізодів. Зйомки почнуться в січні 2020 року, і можна припустити, що 2 сезон зможе з'явитися на екранах влітку наступного року, через рік після прем'єри. Ми будемо стежити за новинами і обов'язково відновимо відомості, як тільки стане відомо більше.

А вам сподобався «Пенніуорт»? Поділіться враженнями в власному відкликання на серіал, щоб допомогти іншим користувачам з вибором шоу для перегляду, а також напишіть, чого ви чекаєте від 2 сезону «Пенніуорта», в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Пенніуорт» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці