Лого https://uaserial.net

«Бачити» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
7 698

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Бачити»

1 сезон новинки від Apple «Бачити» ще не встиг завершитися, як з'явилися хороші новини для глядачів, які полюбили серіал з першої серії. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 2 сезоні, щоб поділитися з вами самої перевіреної і актуальною інформацією!

Про що серіал

Фантастичний серіал «Бачити» розповідає про постапокаліптічном майбутньому, яке відрізняє від справжнього той факт, що всі люди раптово втратили зір. Людство перейшло на спосіб життя, властивий предкам цивілізації, люди проживають в напівкочових громадах, одягаються в шкури і використовують в якості зброї сокири і камені. Пройшли століття, але людські цінності ще не втрачені, і покоління вижили відчайдушно намагається захистити своїх дітей, які ніколи не бачили світ до кінця світу, але дивним чином народжуються зрячими.

Головну роль войовничого вождя і турботливого батька виконав Джейсон Момоа, більше відомий як «Аквамен» або Кхала Дрогобич «Ігри престолів». Момоа справедливо порівнює свого нового героя з Кхала з популярного серіалу. Також в «Бачити» знімалися Елфрі Вудард, Сільвія Хукс, Крістіан Камарго і інші. Як творців виступили шоураннер «Гострих козирків» Стівен Найт і режисер «Голодних ігор» Френсіс Лоуренс. 1 сезон складається з 10 епізодів.

Дата виходу 2 сезону

«Бачити» офіційно продовжений на 2 сезон, як заявляє Apple TV +! Це означає, що Джейсон Момоа повернеться до своєї ролі в 2020 році. Таким чином, продовження може вийти в кінці наступного року або початку 2021 року. Ми продовжимо стежити за інформацією і обов'язково відновимо статтю, як тільки стане відомо більше.

А ви дивитеся 1 сезон? Обов'язково залишайте відгуки, щоб якомога більше глядачів змогли побачити цей серіал, а також діліться думками та теоріями про продовження в коментарях нижче! Наступна 5 серія вийде 15 листопада.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Бачити» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці