Лого https://uaserial.net

Зйомки екранізації Halo почнуться в цьому місяці

0
689

Офіційний твіттер фантастичного бойовика Halo від кабельного каналу Showtime опублікував перше фото основного акторського складу багатосерійної екранізації культової ігрової серії. Крім цього в твіті повідомляється, що сценарна читка завершена і що проект цього місяця відправляється на зйомки. Як повідомлялося раніше, проходити вони будуть в Будапешті.

У 10-серійної постановці задіяні Пабло Шрайбер, Наташа Макелхон, Боким Вудбайн, Шабана Азмі, Бентлі Калу, Наташа Кулзач, Кейт Кеннеді і не так давно приєдналися до касту Чарлі Мерфі, Олів Грей і Денні Сапанів.

Події фантастичного екшену розгорнуться в XXVI столітті, де люди воюють з союзом інопланетних рас. Незважаючи на запеклий опір, людство програє в нерівній боротьбі за виживання. Останньою надією стає програма зі створення надлюдей-спартанців, які в змозі переломити хід війни.

Шоураннер серіалу виступають Стівен Кейн ( «Останній корабель») і сценарист проекту Кайл Кіллен ( «Пробудження»). Виробництвом займаються Showtime, Microsoft / 343 Industries і Amblin TV. Прем'єру планують у першій чверті 2021 року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зйомки екранізації Halo почнуться в цьому місяці