Лого https://uaserial.net

Педро Паскаль розкрив ім'я головного героя «Мандалорца»

0
670

За словами актора, його персонаж схожий на самурая, Клінта Іствуда і самого Паскаля

В інтерв'ю на честь виходу першої серії серіалу «Мандалорец», виконавець головної ролі Педро Паскаль розповів про роботу над персонажем і розкрив ім'я свого героя. Якщо вірити акторові, головного героя «Мандалорца» звуть Дін Джеріні. При цьому не ясно, чи дійсно Паскаль випадково розкрив офіційне ім'я персонажа або він сам дав таке ім'я герою.

«Він традиційно крутий, недосконалий, загадковий одинокий стрілок, що вийшов з кращих вестернів і самурайських фільмів. Під час обговорення з Джоном Фавро, я запитав, що я повинен шукати. Я знаю, що він любить фільми, я люблю фільми. "Що мені, по-твоєму, треба подивитися?" - запитав я. Він відразу назвав Серджіо Леоне і "Охоронця" Акіри Куросави ».

«Він схожий на самурая, Клінта Іствуда і мене, - продовжує актор. - Просто вставте мене між цими двома знаменитими персонажами, тому що мені також дуже сподобалася можливість зробити його якомога більш доступним і людяним, що звучить дивно, тому що складно зрозуміти, хто він такий, закутий в броню з голови до ніг. Але суть в тому, щоб глядачі дізналися в ньому себе. Ми всі покриті бронею і боїмося її зняти, і завдяки цьому він стає персонажем, за яким хочеться спостерігати ».

Дія серіалу розгортається у всесвіті «Зоряних воєн» після падіння Імперії і до появи Першого Ордена. Одинокий мандалорец-найманець живе на околиці жилої галактики, куди ще не дійшли закони Нової Республіки.

Колись благородний воїн, герой змушений животіти серед покидьків суспільства. Тепер же він остаточно перетворився на холоднокровного мисливця за головами. І на його послуги завжди знайдеться покупець.

Друга серія вийде 15 листопада.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Педро Паскаль розкрив ім'я головного героя «Мандалорца»