Лого https://uaserial.net

«Титани» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
1 263

Коли відбудеться дата виходу 3 сезону серіалу «Титани»

2 сезон серіалу за коміксами DC «Титани» наближається до свого завершення, і глядачам не терпиться дізнатися більше про продовження. Тому ми зібрали все, що на даний момент відомо про 3 сезоні, щоб поділитися з вами найактуальнішою і перевіреною інформацією!

Про що серіал

Сюжет «Титанів» розповідає про однойменну супергеройський команді, в яку входять відомі герої DC Робін, Яструб, Зверомальчік, Старфаер, Чудо-дівчина і навіть Бетмен! Серіал виходить на сервісі DC Universe і став його справжнім хітом.

«Титани» здивували любителів коміксів похмурістю в поєднанні з різними відсилання і камео самих різних популярних героїв і лиходіїв. Це по-справжньому серйозний серіал за коміксами в кращих традиціях DC.

Дата виходу 3 сезону

На щастя для фанатів серіалу, «Титани» отримали офіційно продовження на наступний сезон ще до завершення нинішнього! Що ще більш вражаюче, так це те, що приблизну дату виходу теж назвали заздалегідь. За даними DC Universe і Warner Bros, 3 сезон вийде восени 2020 року.

Ми продовжимо тримати вас в курсі новин і подій! Наступний 11 епізод «Титанів» вийде на екрани 15 листопада. Всього в 2 сезоні буде 13 серій.

А ви раді настільки успішному завершенню 2 сезону? Напишіть про це в коментарях нижче, а також обов'язково поділіться враженнями про серіал у відгуках з можливістю виставлення оцінки та іншими цікавими функціями!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Титани» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці