Лого https://uaserial.net

«Ти» 2 сезон: дата виходу, трейлер і перші подробиці

0
1 016

Коли відбудеться дата виходу серіалу «Ти» на Netflix

Серіал Сірки Гембл і Грега Берланті врятований від закриття стрімінговим сервісом Netflix. Нагадаємо, що 1 сезон «Ти» виходив на Lifetime. Тепер серіал продовжить радувати глядачів, і тому ми вирішили зібрати все, що відомо про 2 сезоні, і поділитися цим з вами!

Про що серіал

Серіал є екранізацією роману Керолайн Кепнес в жанрі трилера. У ньому розповідається про хлопця на ім'я Джо, який починає переслідувати і маніпулювати дівчиною своєї мрії, щоб змусити її в себе закохатися. Критики вважають, що серіал унікальний на телебаченні, і перехід на Netflix дозволить йому розквітнути, як ніколи, і зайняти гідне місце в списках кращих.

У 2 сезоні головний герой переїде з Нью-Йорка в Лос-Анджелес, щоб продовжити свої хитрі маніпуляції. Сюжет буде заснований на 2 книзі Кепнес під назвою «Hidden Bodies». Сценаристи вже ведуть роботу над сценарієм.

Дата виходу 2 сезону

Lifetime закрив шоу не відразу, ще до прем'єри 1 сезону серіал був продовжений на 2 сезон. Однак після показу Lifetime здалося, що рейтинги були не такими високими, як хотілося б. Тому серіал закрили після анонса продовження. Але фанати не дарма не втрачали віри.

На даний момент ніяких інших новин, крім переходу на іншу платформу, не повідомляється. Проте, приблизну дату виходу продовження вже можна намітити. Так як 1 сезон вийшов в жовтні 2018 року, 2 сезон може з'явитися на екранах через рік, в жовтні або листопаді 2019 року.

Ми обов'язково повідомимо, коли стане відомо більше! А вам сподобався новий серіал від шоураннер «надприродного» і «Стріли»? Поділіться враженнями в коментарях нижче!

Оновлене 12 листопада

Стала відома дата виходу 2 сезону серіалу «Ти». Прем'єра сезону відбудеться 26 грудня.

Оновлене 7 грудня

Вийшов перший трейлер 2 сезону! Не пропустіть дату виходу вже 26 грудня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Ти» 2 сезон: дата виходу, трейлер і перші подробиці