Лого https://uaserial.net

«Американська історія жахів» 10 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
816

Коли відбудеться дата виходу 10 сезону серіалу «Американська історія жахів»

Серіал-антологія від каналу FX «Американська історія жахів» кожен сезон дарує глядачам абсолютно нову історію зі свіжими обличчями і ідеями, при цьому залишаючись незмінно якісним і інтригуючим! Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 10 сезоні, щоб поділитися з вами найактуальнішою і перевіреною інформацією про продовження серіалу.

Тема 10 сезону

Кожен сезон серіалу присвячений певним жахливі події, які зазвичай заснованим на типових ситуаціях з фільмів жахів (будинок з привидами, моторошна психлікарні, Ковен відьом і т. Д.), Показаних з абсолютно нового боку. Якою стане основною темою наступного сезону, не знає ніхто, і офіційне оголошення відбувається влітку кожного року.

Ймовірно, в честь ювілейного сезону со-шоураннер Райан Мерфі повідомив, що натяк на тему укладений в одній із серій 9 сезону! Ключ до головної таємниці міститься в передостанній 8 серії, в якій всі учасники різанини в таборі Редфорд повертаються в нього для фінальної битви, але невідомо, яка з фанатських теорій виявиться найбільш близька до правди. Раніше Мерфі говорив, що на сьогоднішній день у них є відразу 2 ідеї для майбутнього сезону.

У недавньому 100 епізоді було оголошено про загальну всесвіту всіх 9 сезонів, які насправді виявилися пов'язані воєдино, як і очікувалося шанувальниками. Існує теорія про кола Ада, імовірно що проливає світло на тематику 10 сезону.

Акторський склад 10 сезону

Зовсім недавно зірка антології Сара Полсон сказала, що мріє повернутися в серіал в 10 сезоні. У минулому році ті ж формулювання використовував Коди Ферн, і згодом виявилося, що таким чином актор приховував своє повернення щоб уникнути спойлерів. Так що ймовірність знову побачити Полсон, особливо в компанії колеги Евана Пітерса, що йшов на перерву в кар'єрі, вкрай велика, адже вона згадала про нього в своєму інтерв'ю.

Крім відомостей про Полсон, Пітерс і Ферні, ходять чутки про повернення всіх відьом шабашу з 3 і 8 сезонів заради чергового кросовера. І, звичайно, будь-які актори, рік за роком з'являлися в серіалі, можуть продовжити плідну співпрацю: Емма Робертс, Біллі Лурд, Анджеліка Росс, Леслі Гроссман та інші.

Дата виходу 10 сезону

«Американська історія жахів» офіційно продовжена на наступний рік, причому це відбулося ще до виходу нинішнього сезону. Дехто припускає, що 10 сезон стане фінальним, але поки немає ніяких відомостей про це.

Антологія щорічно виходить в ефір, починаючи з перших чисел вересня. Ймовірно, і 2020 рік не стане винятком. Ми продовжимо тримати вас в курсі новин, і обов'язково відновимо статтю, як тільки стане відомо більше!

А ви вже встигли побачити грандіозний фінал «Американської історії жахів: 1984»? Обов'язково поділіться враженнями, залишивши відгук і власну оцінку серіалу, щоб допомогти іншим глядачам при виборі шоу для перегляду.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Американська історія жахів» 10 сезон: дата виходу і перші подробиці