Лого https://uaserial.net

Малюк Йода з серіалу «Мандалорец» став зіркою мемів, захопивши Інтернету

0
1 107

Маленький Йода з серіалу «Мандалорец» у всесвіті «Зоряних воєн» виявився в трендах Тріттер

Серіал «Мандалорец» на стрімінговом сервісі Disney + подарував фанатам «Зоряних воєн» не тільки велика кількість свіжого контенту, але і нових улюблених персонажів. Так, користувачі соціальних мереж без пам'яті полюбили малюка Йоду.

Персонаж абсолютно несподівано дебютував в 1 серії, а в 2 серії отримав її більше екранного часу. Насправді, у так званого маленького Йоди немає свого імені. Цей герой відноситься до того ж виду, що й Йода з фільмів франшизи, і є 50-річним немовлям (так, саме так). Чарівне дитя стало нагородою не тільки для мандалорца, але і для глядачів, у 2 епізоді піднявшись в наших очах до рівня того, за кого не шкода і загинути. Поргі, BB-8 і всі інші милі створення всесвіту «Зоряних воєн» офіційно канули в небуття з приходом бебі-Йоди в далеку галактику.

Поки невідомо, чи пов'язаний цей крихітний згусток Сили і щастя до цього, тим самим Йодой, чи ні. Зате очевидно, що малюк Йода захопив Інтернет без всяких Зірок Смерті. Ось деякі найкумедніші і цікаві коментарі фанатів:

Так прибуде Сила з милою малюком Йодой. Я всього лише хочу захищати і любити його.

Кращі сцени «Мандалорца» на сьогоднішній момент: малюк Йода намагається залікувати рану Мандо, малюк Йода використовує Силу, щоб зупинити космічного носорога, малюк Йода їсть жабу, малюк Йода відскакує від літаючої сфери, малюк Йода спить. Готуйтеся до спин-офф.

«Мандалорец» виходить щотижня. Наступний 3 епізод з'явиться 22 листопада. Як стало відомо, серіал може отримати фільм, а актор Педро Паскаль випадково розкрив ім'я головного героя. Шкода лише, що у випадку з малюком Йодой цього поки не відбулося. Серіал продовжений на 2 сезон заздалегідь.

А що ви думаєте про нову знаменитості в трендах, чи сподобався вам малюк Йода? Пишіть про свої враження в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Малюк Йода з серіалу «Мандалорец» став зіркою мемів, захопивши Інтернету