Лого https://uaserial.net

Творці «Американської історії жахів» обговорюють 20 сезонів серіалу

0
674

У серіалу «Американська історія жахів» може бути стільки сезонів, скільки захочуть шоураннер

9 сезон «Американської історії жахів» під назвою «1984» офіційно завершено, і це, звичайно, призвело до виникнення безлічі чуток і обговорень щодо продовження. Серіал-антологія кожен сезон починає нову історію з новими персонажами, і все ж в цьому сезоні завдяки ювілейній 100 серії з'ясувалося, що всі вони пов'язані між собою. Шоу заздалегідь було продовжено на 10 сезон, але що далі?

Зрозуміло, багато хто припускає, що 10 сезон завершить славну історію антології, зародилася новий жанр серед серіалів. Але фанати сподіваються, що шоураннер Райан Мерфі і Брайан Фелчук готові продовжувати зйомки. Ось що розповів Мерфі:

Джон Ландграф завжди був неймовірно добрий до «Американської історії жахів», і, очевидно, хотів би, щоб вона тривала, як і я. Ми знаходимося в розпалі переговорів про майбутній 10 сезоні. Були розмови про шоу в 20 сезонів довжиною.

Ландграф є президентом каналу FX. Однією з причин довготривалого успіху «Американської історії жахів» вважають поширення на Netflix, де у Мерфі є контракт (зараз він працює над приквелом «Пролітаючи над гніздом зозулі» з Сарою Полсон).

Коли його запитали, чи думали творці самого рейтингового серіалу FX про те, щоб перейти на Netflix, навіть якщо шоу закриють, він відповів, що в цьому випадку у нього не буде виходу, але такого не станеться, тому що Ландграф завжди виявляє інтерес і любов по відношенню до «Американської історії жахів».

Поки ніяких подробиць про можливі 10 майбутніх сезонах «Американської історії жахів» не повідомляється, але Мерфі повідомляє, що у них була ідея перенести події в космос, а також вони дуже хочуть повернути знайомих акторів з перших сезонів, на що вже згодна Сара Полсон. Залишається чекати і вірити в неймовірну силу дару переконання Мерфі, адже одного разу йому навіть вдалося умовити на багато Джесіку Ленг!

А що думаєте ви, «шоу має тривати»? Напишіть свої думки про цю новину в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Творці «Американської історії жахів» обговорюють 20 сезонів серіалу