Лого https://uaserial.net

«Корона» 4 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
1 009

Коли відбудеться дата виходу 4 сезони серіалу «Корона»

3 сезон «Корони» вийшов на Netflix, і ми поспішаємо повідомити глядачам все, що на даний момент відомо про продовження, щоб ділитися тільки актуальною і перевіреною інформацією про улюблені серіали!

Про що серіал

Сюжет «Корони» присвячений британської правлячої сім'ї в період царювання королеви Єлизавети II, нинішньої королеви Великобританії. Глядачі дізнаються про злети й падіння, труднощі та успіхи, батьків і шлюб королеви, і все це в блискучих декораціях, які точно повторюють епоху або історичні знімки з місць подій.

Акторський склад 4 сезони

Серіал провів масовий рекаст акторів після 2 сезону через художнього задуму. Справа в тому, що сюжет охоплює собою більшу частину довгого життя королеви і її близьких. Творці «Корони» вважають, що ніякої грим не зможе передати процес набуття життєвого досвіду. Тому молодих акторів було вирішено замінити на більш вікових.

Місце Клер Фой зайняла Олівія Колман ( «Вбивство на пляжі»), Метта Сміта - Тобіас Мензес ( «Іноземка»), Ванессу Кірбі - Хелена Бонем Картер ( «Король говорить!») І так далі. Вони ж, згідно з планами, залишаться в своїх ролях ще на 1 сезон, після чого також будуть замінені.

Дата виходу 4 сезони

Без сумнівів, «Корона» отримає 4 сезон до задоволення фанатів. Серіал незмінно має великий успіх і збирає безліч престижних нагород з кожним сезоном. Навіть скандал з оплатою праці актрис не зміг нашкодити його репутації. Крім того, це один з найдорожчих проектів в світі. Всі ці фактори в сукупності повинні гарантувати серіалу продовження.

За планами творців серіалу, у «Корони» має бути 6 сезонів, по 2 на кожен період життя королівської сім'ї, але поки це не офіційно.

А ви вже встигли побачити новий сезон «Корони»? Поділіться враженнями від гри нових акторів і свіжих сюжетних поворотів в коментарях нижче, а також не забудьте залишити відгук на серіал, щоб допомогти іншим користувачам з вибором шоу для перегляду!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Корона» 4 сезон: дата виходу і перші подробиці