Лого https://uaserial.net

«Місто гріхів» стане серіалом

0
698

Керувати проектом будуть Роберт Родрігес і Френк Міллер

Студія Legendary Television викупила права на телевізійну адаптацію коміксів Френка Міллера «Місто гріхів». Крім того, студія близька до закінчення переговорів з режисером двох повнометражних екранізацій Робертом Родрігесом. Очікується, що Міллер і Родрігес стануть виконавчими продюсерами проекту, але поки невідомо чи візьмуться за постановку проекту.

Перший фільм «Місто гріхів» вийшов в 2005 році і завоював любов не тільки глядачів, а й критиків. А ось сиквел 2014 року провалився в прокаті. Після цього, в 2017 році Глен Маззара ( «Ходячі мерці») намагався перенести комікси на телеекрани, але проект згорнули через скандал з Харві Вайнштейн і краху The Weinstein Company.

Legendary Television готова схвалити відразу перший сезон, якщо знайдеться телеканал, який буде його транслювати. Крім того, компанія планує зробити до проекту анімаційний приквел з рейтингом R.

Поки невідомо, чи з'явиться в серіалі хтось із фільмів Родрігеса. У повнометражної дилогії був зоряний акторський склад: Джессіка Альба, Брюс Вілліс, Єва Грін, Міккі Рурк, Джош Бролін, Розаріо Доусон, Бенісіо Дель Торо, Елайджа Вуд, Джозеф Гордон-Левітт, Джеймі Кінг, Джош Хартнетт, Леді Гага і інші. Дія фільмів, як і дія циклу романів, розгортається у вигаданому місті Бейсін-Сіті, який був заснований в XIX столітті як перевалочний пункт на шляху золотошукачів, де вони могли продати видобуток і відпочити з дівчатками - звідси і пристане до Бейсін-Сіті прізвисько «Місто гріхів »(Basin City - Sin Sity в перекладі означає« місто гріхів »). Влада в місті належить корумпованим політикам, які ділять сфери впливу з мафіозними кланами при потуранні продажної поліції. Серцем Бейсін-Сіті залишається Старе місто - квартал публічних будинків, куди не мафії, ні поліції краще не потикатися - влада тут належить повіям, які готові відстоювати свою незалежність зі зброєю в руках.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Місто гріхів» стане серіалом