Лого https://uaserial.net

Творці «Шерлока» знімуть серіал «Дракула»: подробиці і актори

0
883

Сценаристи і продюсери популярного детективу телеканалу BBC «Шерлок» екранізують класику Брема Стокера з однойменною назвою «Дракула»

Марк Гейтіс і Стівен Моффат напишуть сценарій нового серіалу, виробництвом якого займається студія Sue Vertue's Hartswood Films. Сью верчу, дружина Моффата, спродюсує «Дракулу».

Робота над шоу ще не почалася, так як Гейтіс і Моффат зайняті в інших проектах. На даний момент Бі-бі-сі залагоджує питання прав на показ серіалу в Великобританії.

«Дракула», як і «Шерлок» стане міні-серіалом з невеликою кількістю повнометражних епізодів. Проте, поки неясно, чи будуть дії серіалу про давнє вампіра відбуватися в наші дні.

Ні в Моффата, ні у Гейтіса поки немає ідей щодо нового сезону «Шерлока», але вони не виключають можливості повернення до серіалу в майбутньому.

У романі Стокера головний герой робить спробу переїхати з Трансільванії в Англію в пошуках нової крові.

Серіал вийде приблизно в 2019 році.

Міні-серіал з трьома часовими епізодами (за форматом «Шерлока») буде показаний на Netflix по всьому світу і на BBC в Великобританії. Також творці спростували теорію про те, що події розгортатимуться в наші дні - це буде класична вікторіанська історія про вампіра Дракулу Брема Стокера. Дата виходу поки під питанням, проте з огляду на, що серіал поки лише отримав «зелене світло» на виробництво, малоймовірно, що прем'єра все-таки відбудеться в 2019 році. Ми оновимо інформацію, як тільки стане відомо більше!

Серіал «Дракула» оголосив акторський склад. До раніше анонсованого виконавцю головної ролі приєдналися Джонатан Аріс ( «Шерлок»), Саша Дхаван ( «Залізний кулак»), Нейтан Стюарт-Джарретт ( «Покидьки»), Кетрі Шелл ( «На секретній службі Її Величності»), Юссеф Керкур ( « Джек Райан ») і Клайв Рассел (« Гра престолів »).

Перший епізод срежисує Джонні Кемпбелл ( «Мир дикого заходу»). Деймон Томас ( «Вбиваючи Єву») зніме 2 епізод, а Пол Макгіган ( «Віктор Франкенштейн») - третій.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Творці «Шерлока» знімуть серіал «Дракула»: подробиці і актори