Лого https://uaserial.net

«Чорне літо»: спін-офф «Нації Z» продовжено на 2 сезон

0
825

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Чорне літо»

Новинка під назвою «Чорне літо» вийшла ще в квітні цього року, і для шанувальників літо стало воістину важким, адже ніяких новин про продовження не повідомлялося. На щастя, тепер ми знаємо долю продовження полюбився багатьом серіалу, і тому зібрали все, що відомо про 2 сезоні на даний момент, щоб поділитися з вами тільки самої перевіреної і своєчасною інформацією!

Про що серіал

Серіал є спін-оффом нині закритої після 5 сезону «Нації Z», тепер від стрімінгового сервісу Netflix. Це постапокаліптичній історія про зомбі, на цей раз сюжет зосередився на матері, яка втратила свою дочку в вирі подій. Тепер вона готова на найвідчайдушніші заходи, щоб відшукати дитину, незважаючи на труднощі життя в новому світі.

Головні ролі виконали Джеймі Кінг, Келсі Флауер, Крістін Лі, Джастін Чу-Кері та інші. Виробництвом займалася компанія Asylum, яка свого часу створила і оригінальне шоу. В 1 сезоні було всього 8 епізодів.

Дата виходу 2 сезону

«Чорне літо» офіційно продовжений на 2 сезон! Точних дат поки не повідомляють, але зйомки почнуться в 2020 році. У 2 сезоні також буде 8 серій. Шоураннер Джон Хайамс повернеться в своє крісло. Можна припустити, що продовження вийде не раніше квітня 2020 року. Ми оновимо відомості, як тільки стане відомо більше.

А ви раді тому, що «Чорне літо» отримало довгоочікуване продовження? Пропонуємо обговорити це в коментарях нижче. Не забудьте залишити свій відгук на серіал, якщо ви його дивилися, щоб допомогти іншим глядачам в пошуках шоу для перегляду!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Чорне літо»: спін-офф «Нації Z» продовжено на 2 сезон