Лого https://uaserial.net

«Будинок з прислугою» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
983

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Будинок з прислугою»

«Будинок з прислугою» є однією з найбільш очікуваних новинок кінця 2019 року, і тому не дивно, що новини про його продовження вже доступні. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 2 сезоні, щоб поділитися з вами тільки актуальною і перевіреною інформацією по серіалу!

Про що серіал

«Будинок з прислугою» є далеко не першим серіалом в кар'єрі режисера М. Найта Шьямалана, відомого за фільмами «Спліт», «Шосте почуття» і «Невразливий», адже раніше в числі його проектів як режисера, виконавчого продюсера або сценариста значилися «Сосни »і« Це ми ».

Сюжет трилера присвячений невтішної парі, які намагаються впоратися з втратою 3-місячну дитину. Мати не може повірити в те, що трапилося і няньчить ляльку замість немовляти. Вони навіть наймають для цього няню, і та як ні в чому не бувало займається нею, немов своїм живим підопічним. Схоже, що горе подружжя відкрило двері для якоїсь нечистої сили ...

Головні ролі виконали Нелл Тайгер Фрі ( «Гра престолів»), Тобі Кеббелл ( «Чорне дзеркало»), Лорен Емброуз ( «Клієнт завжди мертвий») і Руперт Грінт (серія фільмів про «Гаррі Поттера»).

Дата виходу 2 сезону

«Будинок з прислугою» ще до прем'єри 1 сезону офіційно продовжений на наступний! Схоже, що Apple TV + впевнений в своєму новому проекті. Про це Шьямалан повідомив на вечірньому шоу за тиждень до того, як серіал з'явиться на екранах. За його словами, існує матеріал на цілих 6 сезонів, і розробка 2 сезону якраз почалася.

«Будинок з прислугою» вийде вже 28 листопада. Ми продовжимо тримати вас в курсі інформації про серіал. Поділіться своїми очікуваннями в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Будинок з прислугою» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці