Лого https://uaserial.net

Зірка «Ходячих мерців» Чендлер Риггз втратив пам'ять після травми голови

0
642

Чендлер Риггз з серіалу «Ходячі мерці» зізнався у втраті пам'яті після госпіталізації

Зірка серіалу «Ходячі мерці» Чендлер Риггз нещодавно опинився в лікарні після падіння з коня. Про це в соцмережах повідомила його мама. Тепер стали відомі шокуючі подробиці події.

Актор відклав пряму трансляцію в Твіттері, попросивши вибачення у фанатів, розповівши, що хоче побути наодинці і зібратися з думками. Причиною стало те, що він по-справжньому втратив пам'ять через струс мозку.

За його словами, в якийсь момент він не розумів, що відбувається, не знав, де знаходиться і як туди потрапив, і навіть який зараз рік! Зараз він почуває себе краще, хоча у нього залишилися деякі проблеми з пам'яттю, але цей досвід був дуже дивним.

Йому було дивно чути про те, що він говорив або робив в той момент. Мама Ріггз також розкрила, що через те, що сталося він так і не побачив останню серію нинішнього серіалу актора «Мільйон дрібниць». До всього цього Чендлер створив петицію за те, щоб були випущені віддалені кадри «Ходячих мерців», а ще брав участь в подкасті «Ті, що говорять мерці», де від імені свого персонажа Карла висловив гордість за Сиддіка.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Ходячих мерців» Чендлер Риггз втратив пам'ять після травми голови