Лого https://uaserial.net

«Енн» закритий на Netflix після 3 сезону

3
6 313

Netflix не замовлені 4 сезон для серіалу «Енн»

На превеликий жаль фанатів і критиків, серіал «Енн» було офіційно закрито, і 4 сезони не буде. Сюжет залишиться незавершеним.

Екранізація дитячого роману «Ганна із зелених мезоніном» канадської письменниці Люсі Монтгомері стала настільки популярна, що зацікавила Netflix, який почав виробництво спільно з каналом CBC після 2 сезони. На жаль, тільки що завершився 3 сезон виявиться для серіалу останнім.

У 3 сезоні, як і в попередніх, було 10 серій. Глядачів можуть заплутати новини, що 3 сезон нібито вийде тільки на початку січня, і це дійсно так, але для Netflix (тобто, США і всього світу). А з вересня його цілком показали на CBS Gem для жителів Канади.

Фанати миттєво почали кампанію за продовження в соцмережах, і все що підтримують можуть скористатися хештегом #RenewAnneWithanE. Творець серіалу Моллі Уоллі-Беккет розповіла, що хотіла б зняти повнометражний фінал у вигляді фільму, адже 3 сезон не є завершенням сюжету.

А ви хотіли б побачити кіно про «Енн»? Напишіть, що думаєте про закриття серіалу, в коментарях нижче, і обов'язково залиште повноцінний відгук, щоб допомогти іншим глядачам у виборі шоу для перегляду!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 3
Введите два слова, показанных на изображении:*
Аргат Ірина Валентинівна
Аргат Ірина Валентинівна
21 мая 2022 22:01
Серіал Енн дуже чуттєвий, дивовижний, але незавершений. Хочемо, просимо, мріємо про продовження.
Софія
Софія
30 октября 2022 19:50
Серіал приємний,Усім рекомендую! Мрію про продовження історії. хоча і були деякі неполадки в сюжетних разворотах, Мені дуууже сподобалось! Ця атмосфера,чуттєвість Єнн і ВСЕ ЦЕ неймовірно!!! Шкода,що немає 4 сезону,я б залюбки подивилась!
Мирослава
Мирослава
2 июня 2023 15:21
Я дууууууууууцууже хочу подивитися кіно про "Енн"! Мрію... Раджу всім подивитися!!! Він неймовірний!!! Немає слів описати який він!
UASERIAL » Новини » «Енн» закритий на Netflix після 3 сезону