Лого https://uaserial.net

Продовження «Молодого Папи» бути. Дата виходу вже відома

0
1 078

HBO замовив у виробництво серіал-продовження «Молодого Папи» від Паоло Соррентіно

HBO і Sky запустили у виробництво новий міні-серіал від Паоло Соррентіно під назвою «Новий Папа» за мотивами улюбленого глядачам серіалу HBO, який розповідає про життя італоамеріканца Ленні Белардо, обраного наступника Папи Римського Пія XIII.

Написанням сценарію займаються Соррентіно та Умберто Контареллі. Зйомки почнуться в кінці 2018 року в Італії. Кастинг нових акторів (включаючи головного персонажа) вже скоро відкриється.

Джуд Лоу паче не виконуватиме головну роль. Але ми не знаємо, чи повернеться він до ролі Ленні Белардо, Папи Пія 13-го, першого американця на цій посаді, у другому сезоні.

Поки відомо одне: події серіалу будуть відбуватися в одній всесвіту з «Молодим Папою». Але коли? До або після правління Белардо?

Оновлене 17 вересня

Сьогодні в Санкт-Петербурзі відбулася прес-конференція міжнародного кінофестивалю «Послання до людини», на якій був присутній і автор проекту Паоло Соррентіно.

З його інтерв'ю стало відомо:

Зйомки нового сезону почнуться про листопаді. А в листопаді наступного року він з'явиться на екранах.

Таким чином, вихід «Нового Папи» запланований на листопад 2019 року.

Оновлено 1 вересня

З'явився трейлер продовження під назвою «Новий Папа», в якому навіть присутній Джуд Лоу! Точна дата виходу ще невідома, але вважається, що вона відбудеться до кінця 2019 року.

Оновлене 3 вересня

На Венеціанському кінофестивалі, який зараз проходить в Італії, показали другий і сьомий епізоди другого сезону, а творча команда серіалу розповіла про пікантні подробиці, які покажуть продовження.

Джуд Лоу зізнався, що плавки, в яких ми бачили його в тізері, ще не самий відвертий його образ в цьому сезоні. «Ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся, що ті плавки ще не найменший мій костюм. Одного разу я запитав костюмера, що я сьогодні буду одягати, і він показав мені крихітний шматок матерії. У мене навіть фото залишилося, тому що це дійсно був найменший костюм, який мені доводилося носити. »

Паоло Соррентіно розповів, що в новому сезоні буде багато наготи. «Нагота дуже щедро розподілена по всьому сезону. У питаннях наготи ми строго дотримуємося рівності - у нас багато оголених жінок, чоловіків і, звичайно, тварин ».

Також Лоу розповів, що ідею другого сезону Соррентіно розповів йому в Венеції під час представлення першого сезону. Тоді ще актор не уявляв, що можна зробити далі з його персонажем.

Оновлене 27 листопада

Стала відома точна дата виходу «Нового Папи». Прем'єра відбудеться 14 січня 2020 року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Продовження «Молодого Папи» бути. Дата виходу вже відома