Лого https://uaserial.net

У «Абатства Даунтон» буде ще один повнометражний сіквел

0
689

Перший фільм заробив рекордну суму в прокаті

Повнометражний сиквел популярного британського серіалу «Абатство Даунтон» вийшов на великі екрани на початку осені, а творці вже працюють над другим фільмом.

Генеральний директор Carnival Films Гарет Ним, розповів, що робота над продовженням вже почалася: «Ми ведемо переговори. Ми обдумуємо, що буде являти собою історія і коли ми зможемо за неї взятися. Зараз все як в перший раз: нам потрібно знову зібрати всіх разом, і це справжній виклик ». Однак він зазначає, що маючи за плечима один успішний сіквел, зробити це буде куди простіше.

Творцем повнометражного «Абатства Даунтон» виступив авто рсеріала Джуліан Феллоуз, а до своїх ролей повернулися Мішель Докер, Меттью Гуд, Х'ю Бонневілль, Елізабет Макговерн, Лора Кармайкл, Джоанн Фроггатт, Роберт Джеймс-Колльер, Джим Картер та інші. При бюджеті в $ 15 млн фільм зібрав в прокаті $ 180 млн, і це не межа - в російському прокаті фільм тільки стартував.

Дія серіалу відбувається з 1912 по 1926 рік у вигаданому заміському маєтку абатство Даунтон, розташованому в англійському Йоркширі. У центрі сюжету - історія життя аристократичної сім'ї Кроулі і її прислуги в пост-едвардіанської епоху, коли під впливом масштабних історичних подій в Великобританії кардинальним чином змінюється соціальна ієрархія. Шість сезонів серіалу отримали не тільки захоплення і любов глядачів, але і три «Золотих глобуса», 15 премій «Еммі» і 69 номінацій.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У «Абатства Даунтон» буде ще один повнометражний сіквел