Лого https://uaserial.net

Мультсеріал «Сімпсони» завершиться в найближчому майбутньому

0
645

Так вважає автор саундтрека популярного мультсеріалу

В інтерв'ю порталу Joe композитор Денні Елфман заявив, що мультсеріал «Сімпсони» близький до завершення. Елфман згадав про це у відповідь на питання, що він думає з приводу суперечок про якість останніх сезонів «Сімпсонів», які, як вважають прихильники, значно поступаються раннім епізодів серіалу.

«Ну, з того, що я чув, він наближається до завершення. Так що і цей спір теж підійде до кінця. Я сам точно не знаю, але чув, що це останній рік для проекту », - каже Елфман.

Складно сказати, який рік має на увазі композитор, враховуючи, що в лютому «Сімпсонів» продовжили на 32-й сезон, який завершиться тільки в 2021 році.

Висловлення Елфмана вже спростував сценарист «Сімпсонів» Ел Джин, який написав в Twitter: «Ми всі вдячні, що ця стаття НЕ правда».

У квітні 2018 року «Сімпсонів» визнали одним з найтриваліших серіалів в історії телебачення. Проект без перерв виходить вже 30 років - з 1989 року.

Сам Елфман і уявити не міг, що «Сімпсони» зможуть протриматися на екранах стільки часу. «Можу лише сказати, що я шокований і приголомшений, що він зміг протриматися стільки часу. Треба розуміти, коли я писав музику для "Сімпсонів" і придумав цю божевільну композицію, я очікував, що її ніхто не почує, так як не думав, що у серіалу є хоч якісь шанси ».

Раніше мультсеріал повністю переїхав на стрімінговий сервіс Disney +, поки недоступний в Росії, і вже встиг потрапити в центр скандалу. Сервіс прибрав зі своєї картотеки епізод «Сімпсонів» з Майклом Джексоном.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Мультсеріал «Сімпсони» завершиться в найближчому майбутньому