Лого https://uaserial.net

У новому епізоді «Мандалорець» знайдений перший кіноляп

0
664

У серіалі «Мандалорець» на Disney + зі світу «Зоряних воєн» вже помітили першу помилку виробництва

Новий серіал «Мандалорець» однозначно став хітом з першого ж епізоду. Він уже очолив список найпопулярніших серіалів на сьогоднішній день, а також отримав більше переглядів, ніж найбільший серіал Netflix. Але після прем'єри 4 серії до шоу з'явилися питання, особливо з огляду на високі стандарти якості сервісу Disney +, який тільки недавно вийшов на ринок.

Більшість глядачів не помітили грубий ляп приблизно на 16 хвилині епізоду, мабуть, насолоджуючись свіжою порцією няшності малюка Йоди. Однак один з найбільш уважних фанатів виклав відео, на якому наочно показує момент з ляпом, щоб ніхто не сумнівався в правоті його слів.

Можна помітити, що у верхній частині екрану знаходиться мікрофон, який чомусь не прибрали з кадру. Тепер всі гадають, чи відреагує Disney + так само, як свого часу зробив канал HBO. Нагадаємо, що після того, як глядачі звернули увагу на скандально відомий тепер стакан з-під кави, що стоїть прямо перед королевою Дейенеріс в одній зі сцен фінального сезону «Ігри престолів», HBO спішно відредагували епізод, вирізавши його за допомогою ефектів. При цьому в останньому епізоді серіалу ситуація повторилася з пляшками води в кадрі.

Наступна 5 серія «Мандалорца» вийде на екрани 6 грудня. Залишається сподіватися, що в ній не буде ляпів і нестиковок, яких так ненавидять шанувальники. А ви помітили ляп? Діліться своєю думкою з цього приводу в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У новому епізоді «Мандалорець» знайдений перший кіноляп