Лого https://uaserial.net

3 сезон «Каратель» може вийти на Hulu

0
654

Це допоможе залишити у серіалу дорослий рейтинг

Останнім часом було багато чуток про майбутнє закритих серіалів Marvel на Netflix. Кевін Файг навіть якось заявляв, що хоче бачити «Захисників» в кіновсесвіту Marvel, але не ясно в якій якості. Кажуть, що Чарлі Кокс і Крістен Ріттер повернуться до своїх ролей, а «Люка Кейджа» і «Залізного кулака» повністю перезавантажать. А ось Френк Касл, що відрізняється своєю жорстокістю серед інших персонажів, навряд чи впишеться в кіновсесвіту з рейтингом PG-13.

Джон Бернтал часто говорить про те, як любить свого персонажа і готовий зіграти його знову, незважаючи на величезну кількість травм, яке він отримав на зйомках.

Джерела видання We Got This Covered повідомляють, що Каратель може отримати шанс повернутися з третім сезоном в найближчому майбутньому - на стрімінговом сервісі Hulu, а не на платформі Disney +.

Оскільки Hulu також є частиною мишачий медіаімперії, для Disney це відмінний шанс продовжувати історію улюбленого фанатами персонажа без шкоди для дорослого рейтингу. При цьому Marvel все ще розглядають появу Касла в кіновсесвіту - за чутками, є ідея про створення фільму про Синів Півночі, в якому, крім Карателя, з'являться і інші персонажі Marvel, в тому числі Примарний Гонщик Денні Кетч і Джонні Блейз.

Точного рішення на рахунок цього «переїзду» студія ще не винесла, але джерела стверджують, що дискусії вже відбулися і тепер всі очікують остаточного вердикту від босів студії.

А що думаєте ви? Хотіли б бачити «Каратель» на Hulu або в фільмах Marvel?

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » 3 сезон «Каратель» може вийти на Hulu