Лого https://uaserial.net

«Чарівники» 5 сезон: дата виходу, трейлер і перші подробиці

0
1 643

Коли відбудеться дата виходу 5 сезону серіалу «Чарівники»

Прем'єра 4 сезони «Чарівників» ще не відбулася, а Syfy вже офіційно подовжив серіал на наступний сезон!

Шанувальників чекає більше магії і хаосу, адже улюблене шоу триватиме якщо не вічно, то хоча б ще один рік. З моменту своєї появи на екранах серіал значно виріс, стабільно збільшуючи армію фанатів і сюжетні арки. З огляду на позитивні відгуки як критиків, так і глядачів, таке завчасне продовження нікого не дивує.

Підтвердження 5 сезону супроводжувалося новинами про новий со-шоураннер - до Сере Гембл і Джону Макнамара приєднався Генрі Алонсо Майерс, який в минулому році виступив в якості продюсера, а також відомий за серіалом «Таємні зв'язку» і пріквелу «Сексу у великому місті» «Щоденники Керрі ». Майерс прокоментував своє призначення:

Для мене можливість втілити в життя книги Льва - як мрія, адже я був фанатом ще до зустрічі з Сірої і Джоном. У цьому бізнесі складно знайти поєднання відмінного матеріалу, творчих партнерів і чудової команди, як у нас. Не впевнений, яка саме темна магія привела мене сюди, але я обов'язково буду робити все це в таємниці, про всяк випадок.

1 серія 4 сезону вийде на екрани 24 січня! Можна припустити, що дату виходу 5 сезону призначати приблизно на січень 2020 року.

Оновлене 3 грудня

З'явився перший трейлер наступного сезону, а також дата виходу! 5 сезон «Чарівників» буде доступний для перегляду на Syfy вже 15 січня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Чарівники» 5 сезон: дата виходу, трейлер і перші подробиці