Лого https://uaserial.net

В кросовері «Криза на Нескінченних Землях» є 6 неоголошених зірок

0
898

Хто з акторів може з'явитися в кросовері всесвіту «Стріли» DC на каналі CW?

«Криза на Нескінченних Землях» однозначно стане одним з найбільш амбітних подій на телебаченні всіх часів і народів. 5 епізодів об'єднають воєдино 6 серіалів каналу The CW, включаючи шоу про Чорної блискавки, але і це ще не все. Камео на кшталт Супермена і Лойс Лейн з серіалу «Таємниці Смолвіля», Брюса Уейна, Флеша 1990-х, а також поява Мисливиці і багатьох інших нових супергероїв вражають хоча б одним лише масштабом відбувається.
 
Проте як і раніше залишаються білі плями в планах на кросовер, незважаючи на те, що у свій час здавалося, ніби кожен день приносить фанатам свіжу новину чи все нові і нові обличчя. Справа в тому, що деякі ролі все ще не оприлюднені!
 
Продюсера Марка Гуггенхайма запитали, чи є актори, участь яких не було анонсовано офіційно, і він відповів коротко, але ємко: так! За його словами, як мінімум поки невідомих 6 персонажів з'являться тільки за перші 3 серії, що здається неймовірним.
 
По всій видимості, одного з них вже розкрили в трейлері, що вийшов після інтерв'ю Гуггенхайма: це Уіл Вітон, зірка всесвіту «Стартрек» і «Теорії великого вибуху», де грає самого себе. Актор виконає невелику роль в кросовері на радість фанатам цих франшиз.
 
Варто визнати: деякі шанувальники бояться, що «Криза на Нескінченних Землях» починає нагадувати вінегрет до новорічного столу, навіть з огляду на специфіку кросоверів CW. Чи вдасться творцям об'єднати всіх і відразу і при цьому не вдарити в бруд обличчям? Поки що ми можемо тільки сподіватися на краще і переглядати трейлер.
Кросовер розпочнеться 9 грудня з епізоду «Супергерл». Нагадаємо, що «Криза на Нескінченних Землях» буде розділений тривалою перервою на середині сюжету.
Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » В кросовері «Криза на Нескінченних Землях» є 6 неоголошених зірок