Лого https://uaserial.net

«Вампірські війни» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
1 597

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «вампірські війни»

Netflix випустив 1 сезон серіалу «вампірські війни», який подарував нам незвичайний сай-фай погляд на феномен вампіризму. Зрозуміло, фанатам вже хочеться дізнатися, коли вийде продовження шоу. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 2 сезоні серіалу, щоб поділитися з вами тільки перевіреної і актуальною інформацією!

Про що серіал

Сюжет «Вампірських воєн» заснований на серії графічних новел Джонатана Мейберрі і оповідає про незвичайний вигляді апокаліпсису, пов'язаному ні з зомбі, а з вампірами. Безліч людей несподівано заражаються вірусом, що робить їх кровожерами, і доктор Лютер Свонн намагається відшукати ліки. Ускладнює ситуацію те, що його колишній кращий друг Майкл виявився по іншу сторону барикад, причому в якості ватажка, і вампіри бажають правити світом.

Головні ролі виконали Йен Сомерхолдер, Едріан Холмс, Джекі Лаі, Лора Вандервурт, Ніккі Рід та інші. Примітно, то Соммерхолдер і Рід одружені, а раніше вони були відомі як знаменитих екранних вампірів - Деймон Сальваторе з серіалу «Щоденники вампіра» і Розалі Каллен в фільмах з серії «Сутінки» відповідно.

Дата виходу 2 сезону

Офіційно серіал знаходиться між двох світів, як і його герої. Поки що ніяких новин ні про продовження, ні про закриття не надходило. Це досить типова стратегія для Netflix, так як сервіс вкрай рідко швидко робить анонси такого роду. Іноді про те, що виходить новий сезон улюбленого серіалу, шанувальники дізнаються тільки безпосередньо перед прем'єрою. Ми обов'язково будемо тримати вас в курсі подій.

На користь продовження говорить той факт, що існує велика кількість вихідного матеріалу, точніше, однойменних книг. Також виконавець головної ролі і продюсер Йен Сомерхолдер розповів в недавньому інтерв'ю, що сподівається повернутися на 2 сезон, відзначаючи відмінності між показом на стрімінговом сервісі і сезонами на телеканалі, де дається 22-25 серій на противагу 10 епізодами «Вампірських воєн», які вийшли на даний момент.

Так як серіал зовсім новий, важко передбачити напевно, коли може з'явитися 2 сезон, але ймовірно, що це відбудеться не раніше грудня 2020 року. Оголошення про створення 1 сезону з'явилося в квітні 2018 року, а зйомки почалися кілька місяців по тому, і вийшов серіал лише 5 грудня.

А вам сподобалися «вампірські війни»? Пишіть, хотіли б ви побачити продовження, в коментарях нижче! Свої враження і оцінку ви можете залишити в відкликання на серіал, щоб допомогти іншим глядачам при виборі шоу для перегляду.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Вампірські війни» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці