Лого https://uaserial.net

«Моторошні пригоди Сабріни» 3 сезон дата виходу

0
1 053

Коли вийде 3 сезон серіалу «Моторошні пригоди Сабріни»

Це не ураган, а чаклунство увірвалося на ваші екрани разом з 2 сезоном серіалу «Моторошні пригоди Сабріни»! Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 3 сезоні, щоб поділитися з вами самої своєчасної і тільки перевіреною інформацією.

Чому варто дивитися 2 сезон серіалу «Моторошні пригоди Сабріни»

В 1 сезоні серіалу з всесвіту Archie на Netflix ми познайомилися з Сабріною Спеллман, наполовину відьмою і наполовину смертної. Дівчина намагається проживати 2 життя, щоб не втратити смертних друзів у звичайнісінькій школі, і не розчарувати сім'ю і прийняти власне призначення в ведьмовской академії. У фіналі Сабріни все-таки довелося зробити вибір, щоб врятувати рідне місто, і написати своє ім'я кров'ю, навіки зв'язавши себе з темрявою. Різдвяний спеціальний епізод дав фанатам невелике уявлення про те, наскільки маленька відьма змінилася з тих пір, але по-справжньому Сабріна ступить на темну сторону лише в 2 сезоні.

Актриса Кирнан Шипка, яка зіграла Сабрину, розповіла в інтерв'ю, що темна Сабріна значить для розвитку серіалу. Крім того, тепер її відносини зі смертним Харві і з чаклуном Ніком стали ще складніше. До того ж, Сабріна стане набагато могутніше, а також знайде союзників в особі інших відьом. Однак її друзі зі старшої школи дізналися, що ким їх подруга є насправді. Дослідити всі ці заплутані сюжетні лінії в 2 сезоні - справжнє задоволення навіть для найдосвідченіших глядачів. Але найцікавіше, які плани на дівчину у Сатани?

Дата виходу 3 сезону

Відмінні новини для прихожан Церкви Сатани: серіал заздалегідь продовжений на 3 та 4 сезони відразу! Проте точних дат виходу поки не оголошено. Відомо лише, що виробництво почнеться вже в 2019 році. Можливо, ми зможемо побачити 3 сезон цієї осені, так як саме на Хеллоуїн колись вийшов на екрани 1 сезон. Але поки це лише припущення і чутки. Ми оновимо інформацію, як тільки стане відомо більше!

Крім цього, заснований на коміксах серіал отримав пріквел у вигляді книги. Фанати підозрюють, що в найближчому майбутньому Сабріна покаже більше відсилань на інший популярний серіал за коміксами цього ж видавництва «Рівердейл», або навіть повноцінний кросовер.

А ви вже встигли подивитися 2 сезон? Напишіть, скільки серій ви вже оцінили, і які ваші враження від нового сезону, в коментарях нижче. Не забудьте залишити детальний огляд на серіал, щоб допомогти іншим глядачам зробити правильний вибір.

Оновлено 24 вересня

Неофіційне джерело, що відслідковує зйомки у Ванкувері і його околицях, повідомив, що 3 сезон відзнято, причому актори і команда повернуться вже через пару тижнів, 7 жовтня, щоб приступити до створення 4 сезони:

Оновлене 8 грудня

Стало відомо, що 3 сезон вийде на екрани вже 24 січня 2020 года! Можливо, в нових серіях помре хтось із сім'ї маленької відьми. Також з'явився перший тизер:

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Моторошні пригоди Сабріни» 3 сезон дата виходу