Лого https://uaserial.net

Чому Бетмен вбив Супермена в «Кризі на Нескінченних Землях»? Фанати обурюються

0
987

В кросовері «Криза на Нескінченних Землях» сталася дивна камео Бетмена у виконанні Кевіна Конроя

У вихідному зараз на каналі The CW кросовері серіалів DC «Криза на Нескінченних Землях» відбувається безліч камео і появ героїв інших серіалів, як оголошених заздалегідь, так і несподіваних. Наприклад, в кросовері помічені герої серіалу «Титани» з стрімінгового сервісу DC Universe.

Одним з довгоочікуваних персонажів став Бетмен у виконанні легендарного актора озвучування Кевіна Конроя. Фанати персонажа були в нетерпінні, однак те, яким виявився їх герой в самому кросовері, дещо шокують в порівнянні з його звичайним чином.

Брюс Уейн із Землі-99 цікавий тим, що знищив всіх своїх супротивників. Як не дивно, це привело його до жалюгідного стану. Коли настала пора битися з Суперменом, він переміг і його, хоча пошкодження були настільки сильними, що йому довелося надіти екзоскелет, щоб вижити.

Супергерл і Бетвумен шукали Уейна в надії на допомогу в Кризу, але коли він спробував використовувати криптоніт проти Кари, Бетвумен довелося обернути електричний струм проти нього і його костюма. Багато порахували такий варіант розвитку подій надто жорстким навіть для темного лицаря Готема.

Цей Бетмен названий самим похмурим у всій історії Бетменів, по крайней мере, на екранах. Особливо всіх зачепило вбивство Супермена, адже саме відмова від вбивств вважається головною відмінністю Бетмена від лиходіїв. Супермен і Лойс Лейн скоро отримають власний серіал на The CW. Можливо, творець «Чорної блискавки» не випадково назвав Бетмена «вбивцею коміксів DC»?

«Криза на Нескінченних Землях» триватиме завтра, 11 грудня, а потім на глядачів чекає тривала перерва до наступних 2 епізодів кросовера. Також в кросовері бере участь дочка Бетмена.

У всесвіті серіалу HBO «Хранителі» також є Бетмен, і його існування пояснено.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Чому Бетмен вбив Супермена в «Кризі на Нескінченних Землях»? Фанати обурюються