Лого https://uaserial.net

Marvel TV закривається через Marvel Studios

0
723

У підрозділи, очолюваного Кевіном Файг, більше можливостей і грошей

Підрозділ Disney Marvel TV, що займається серіалами, може відмовитися від їх виробництва на користь Marvel Studios. Видання Variety повідомляє, що підрозділ Кевіна Файг нарощує темпи виробництва багатосерійного контенту про супергероїв, а ось дітище Джефа Лоеба - навпаки, адже спільні з Netflix супергеройський серіали закриті, а з недавно анонсованих поки залишився тільки «Хеллсторм».

Зараз Marvel Studios офіційно розробляє сім серіалів: «Сокіл і Зимовий солдат», «Локі», «Ванда / Віжн», «Міс Марвел», «Місячний лицар», «Соколине око» і «Жінка-Халк». Всі ці серіали, на відміну від «Захисників», будуть вписані в кіновсесвіту.

Одне з джерел видання так охарактеризував ситуацію: «Серіали Файг далеко за межами того, що могла коли-небудь дозволити собі Marvel TV. У нього є доступ до всіх персонажам MCU, у інших цього просто немає, не кажучи вже про куди більш значних фінансових вливаннях ».

Очікується, що бюджет кожного серіалу для Disney + складе близько $ 100 млн, тоді як всі чотири сольника «Захисників» на Netflix - «Шибайголова», «Залізний кулак», «Джессіка Джонс» і «Люк Кейдж» - сукупно обійшлися в $ 200 млн .

Передбачається, що Marvel TV на якийсь час зосередить свою увагу на створенні анімаційних серіалів про учасників команди The Offenders для Hulu, а Marvel Studios активно буде знімати серіали для розширення кіновсесвіту.

Оновлене 11 грудня

Marvel TV офіційно закривається. Останніми проектами підрозділу стануть заявлені раніше анімаційні серіали для потокового сервісу Hulu, серіал «Хеллстром» і останній сезон «Агентів Щ.И.Т.». Всі інші проекти, якщо такі ще залишалися, більше не розробляються.

ComicBook.com повідомляють, що в кількох відділах Marvel Television проходять масові звільнення, в рамках масштабної реорганізації, після якої підрозділ перейде під контроль Кевіна Файг. Як і очікувалося, глава Marvel TV Джеф Лоеб покине компанію після завершення реорганізації, але точна дата його відходу не називається.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Marvel TV закривається через Marvel Studios