Лого https://uaserial.net

Джонні Депп міг зіграти Доктора Хто в повнометражному фільмі

0
637

Поставити фільм повинен був режисер всесвіту Гаррі Поттера

Джонні Депп ( «Пірати Карибського моря») одного разу міг зіграти Доктора Хто в повнометражному фільмі, який розробляли в началае 2010-х. Про це розповіла Карен Гіллан, яка зіграла Емі Понд, супутницю Одинадцятого Доктора.

Однак планам на повнометражну постановку з Деппом не судилося збутися - BBC заборонили виробництво подібного проекту, пославшись на те, що серіал «Доктор Хто» є провідним шоу каналу і міняти актора або історію вони не збираються. Також планувалося, що режисером фільму стане Девід Йейтс, який зняв кілька фільмів про Гаррі Поттера і їх повнометражні спін-оффи.

Гіллан також розповіла, що хотіла б змінити свою акторську гру в першій половині сезону, в якому вона стала супутницею. «Тепер я знаю набагато більше про акторську майстерність, а тоді я була дитиною».

Від Джонні Деппа в ролі Доктора BBС відмовилися, але, за чутками, вже підшукують чорношкіру жінку на заміну Джоді Уіттакер. 12 сезон «Доктора Хто» вийде вже 1 січня і обіцяє стати найбільшою прем'єрою в історії серіалу. А Карен Гіллан, після ролі Емі Понд стала частиною кіновсесвіту Marvel, тим часом завершила озвучку свого персонажа в новому мультсеріалі для Disney +.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Джонні Депп міг зіграти Доктора Хто в повнометражному фільмі