Лого https://uaserial.net

Коли 4 сезон «Рівердейла» повернеться на екрани? А хто заб'є Джагхеда?

0
1 493

Серіал «Рівердейл» пішов на зимову хіатус, коли відбудеться дата виходу наступної серії?

Наступного тижня фанатам не варто чекати нову серію «Рівердейла», так як серіал знаходиться на перерві в честь свят, що наближаються. Давайте згадаємо, що сталося в недавньому 9 епізоді, і коли чекати на продовження.

Що сталося в фіналі 1 половини 4 сезони?

«Рівердейл» пішов на зимову хіатус, але перед цим залишив глядачам безліч загадок і тим для обговорення найближчий місяць. По-перше, головний ворог Арчі в цьому сезоні Доджер, схоже, залишає місто. Однак він встигає розкрити найтемніші прагнення в душі нашого героя. Арчі просить Еф Пі допомогти йому з нападом на людей Доджер, а потім виходить з ним один на один і обіцяє вбити самого Доджер і його сім'ю, якщо вони повернуться.

Роні показує себе з хорошого боку перед рекрутером Гарварда і руйнує підступи свого батька. Схоже, що в наступному році Вероніка Лодж точно покине Рівердейл. Чи зможе зробити це патріот Арчі?

Шеріл з'ясовує, хто грав з її розумом, змушуючи повірити, що лялька рухається. Це була Пенелопа Блоссом, ховалися в стінах їх маєтки. Вони з Тоні звинувачують у безлічі вбивств і замикають маму Шеріл в бункері, щоб домогтися її каяття.

Джагхед нарешті знаходить свого діда і стає членом таємного товариства школи. Йому пропонують стати наступним автором знаменитої серії книг про братів Багстер. Підозри щодо змови всередині школи поки що були розвіяні.

Бетті з'ясовує, що на неї полює Евелін, яка за допомогою трансу здатна одним лише словом змусити її маму чи сестру спробувати її вбити. Її ген серійного вбивці виходить з-під контролю. Схоже, що темна Бетті, така улюблена фанатами, вже на підході.

Бетті вбила Джагхеда?

Ми побачили нову частину флешфорвардов про смерть Джагхеда в кінці сезону. І те, що нм показали, дійсно турбує. Ми бачимо, що Джагхед лежить без свідомості в лісі, Арчі та Вероніка намагаються привести його до тями, Арчі кричить, що він не дихає, а Бетті тим часом ... дивиться на свої закривавлені руки з подивом. Арчі звинувачує Бетті, запитуючи, «що ж ти наробила?».

Однак варто пам'ятати, що в «Рівердейлі», як і всюди, можливі оманливі спойлери. Наприклад, сестру Вероніки нам представляли перед 4 сезоном як «справжнього приватного детектива», яким вона, звичайно, не є. Є ймовірність, що Бетті просто була разом з Джага, коли його вбили. Та й убили його взагалі? Здається неймовірним, щоб серіал вбив головного оповідача і всенародного улюбленця.

«Рівердейл» повернеться на екрани з 10 серією вже 23 січня. Залишається сподіватися, що всі таємниці будуть розкриті.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Коли 4 сезон «Рівердейла» повернеться на екрани? А хто заб'є Джагхеда?