Лого https://uaserial.net

Орландо Джонса скандально звільнили з серіалу «Американські боги»! Фанати здивовані

0
612

«Американські боги» позбулися Орландо Джонса, який зіграв роль містера Ненсі

Серіал «Американські боги» відомий не тільки відмінним сюжетом і персонажами, а й численними звільненнями. Здавалося, що після останньої зміни шоураннер пристрасті вщухли, але тепер скандал розгорівся знову, коли шанувальники дізналися про те, що один з акторів залишає серіал.

Орландо Джонс виклав відео в своєму Твіттері, де розповів про звільнення і звернувся до фанатів:

Актор прямо звинуватив нового шоураннер, хоч і не називаючи імен. За його словами, звільнення в 3 сезоні було тому, що Чарльз Х. Игли незадоволений його чином розгніваного африканського бога містера Ненсі, що дає неналежний приклад чорним жителям Америки. Джонс не вважає це справедливим, стверджуючи, якщо коротко, що білий літній чоловік, що сидить в шкіряному кріслі і тому приймає будь-які рішення за інших, вважає себе найрозумнішим тільки тому, що закінчив престижний коледж.

При все при цьому, Джонс висловлює свою подяку серіалу «Американські боги», особливо письменнику Нілу Гейманом, що створив світ і відкрив в нього шлях для самого Джонса, а також колишніх шоураннер Брайана Фуллера і Майкла Гріна.

Starz поки не дав ніяких офіційних коментарів. Але фанатам і не потрібно чекати, щоб зрозуміти, що відчувати з цього приводу. Вони вважають, що Джонс був відмінним містером Ненсі і не заслужив такого, а один з кращих персонажів минулих сезонів - не те, про що варто хвилюватися в першу чергу після зміни шоураннер. Тепер глядачі всерйоз стурбовані долею серіалу в руках нової людини. Деякі навіть говорять, що для них «Американських богів» більше немає, і вимагають просто закрити нарешті багатостраждальний серіал.

3 сезон «Американських богів» може вийти не раніше, ніж навесні 2020 року. А ви чекаєте прем'єри? І що ви думаєте про подібний звільнення? Діліться своєю думкою в коментарях нижче.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Орландо Джонса скандально звільнили з серіалу «Американські боги»! Фанати здивовані